Reklama

Reklama

The Shoes: Time to Dance

Krátkometrážní / Hudební / Horor / Thriller / Drama
Velká Británie, 2012, 9 min

Recenze (36)

Jordan 

všechny recenze uživatele

spojenie gavraisa s hanekem? neviem... hudba sa mi páčila iba tá úvodná časť... každopádne gyllenhaal je najlepší práve v polohách, keď hrá šialencov - s týmto vstúpil ako mladý donnie darko do povedomia a týmto to znova dokazuje... a brada mu svedčí... neviem prečo, čakal som pointu, či aspoň silnejší záver... vizuálne to však pôsobí veľmi dobre - super lokácie a kostýmy; ()

Pria 

všechny recenze uživatele

Tak jo, moje první reakce: "No do háje, co to jako je?" Pak jsem se na to koukla asi po týdnu, řekla jsem si, že když tam hraje Jake, tak to přece nemůže být tak hrozný. A pochopila jsem, že je to vlastně takové malé umělecké dílo. Přesně "ne ukecaný styl", nechává vás užívat si vlastně jenom tu náladu a pocity, které vyjadřuje. Takže nakonec 4*, na klip velmi slušné. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A pak že se nedá natočit slušný videoklip. Místo silikonových kočiček, černošských rapperů a všelijakých individuí se před kamerou odehrává doslova taneční masakr – který jistě potěší i nejednoho fandu hororu. Jake Gyllenhaal zde má rád hlavně tři věci: posilovnu, šerm a zabíjení – No a v tom posledním je setsakramentsky dobrý. Takže ve víru tance popojedeme zas o kus dál. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

to že se pointy nedočkám, mi bylo celkem jasný od začátku, abych se přiznal ani jsem jí po nikom nevyžadoval. Jen mě trošku mrzí, že tento unikátní post-hipster dekadentní videoklip kapely THE SHOES, ztrácí s délkou na atraktivitě a poutavosti, jinak se jedná o opravdu komštózní kousek. Jaka bych možná vyměnil za Denise Lavanta, nebo někoho podstatně odpudivějš charismatičtějšího..... ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Jakeovi to sekne (všichni chlapi by měli trochu zpustnout a zarůst, aby byli zas chlapama), je to fajn udělaný a vůbec, jenže už nějak blbě snáším, když se brutalita vykresluje jako něco hustýho, což je dneska už skoro normální a pak se nelze divit, že dá holčina kopačky klukovi a on jí rozřeže tescomáckým nožem. Nic proti usekanejm hlavám, motorovkám a všem roztomilejm blbůstkám, ale musí bejt jasný, že jde o nadsázku (nebo dát zabíjení nějakej důvod, i když ten jde dát jen zabíjení, masakru ne). Já dřív myslela, že to lidi mají v hlavě v cajku a žádná kůl agitka v rouše zobrazování "reality", zhmotnění představ či co já vim, je neovlivní, ale... Nebezpečný, moc nebezpečný. A to, že se to lidem líbí, je důkaz, že to padá na úrodnou půdu a já tápu, proč bych tohle měla chtít sledovat? ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama