Reklama

Reklama

Craw Lake

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2007, 10 min

Obsahy(1)

Otec tábořící s dcerou u jezera se v noci probudí a zjistí, že není přítomna. Brzy se ukáže, že za jejím zmizením nestojí nic lidského. (PetrPan)

Recenze (4)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Na kraťas mi to přišlo strašně dlouhý i když hlavní hrdina začne hned od začátku běhat jak o život ( no on o něj vlastně běhá:), způsob vyprávění je ale takový zmatečný a nepřehledný, čili mně byl osud otce hledajícího ztrativší se dceru docela u prdele, plusem je určitě vizuální stránka připomínající klasiku 80. let a slušná krvavost..http://www.youtube.com/watch?v=msgW-ol9PSg ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý short má sice pomalejší rozjezd, ale o to lepší konec. Stísněná atmosféra strachu a bolesti nás doprovází až do závěrečných titulek, docela dost tomu dopomáhá i hudební doprovod. Kvalita nestvůrách masek je dost ošidná, protože skoro žádný záběr je nezabere detailně. Schválně byla lehce rozostřená kamera, aby nešli moc vidět nedostatky. I tak jsem byl ale s touto lehce nadprůměrnou desetiminutovkou spokojený.70% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vytrhnuté z kontextu, alebo proste dopad toho, že niekto neviem vymyslieť ak už nie originálny, tak aspoň pútavý námet. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za snahu a druhou za konec, který navzdory očekávání nedopadl dobře. Dal bych i jednu hvězdu za Bellu Thorne, ale to by musela být starší a taky bych z ní musel něco vidět. Na kraťas dobrý. ()

Reklama

Reklama