Reklama

Reklama

Extracted

  • Austrálie Extracted
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Muž, který vynalezl techniku jak sledovat vzpomínky lidí, se dostává do nebezpečí poté, co vstoupí do mysli muže závislého na heroinu, aby zjistil je-li vrahem... (cezero)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tomův vynález by mohl změnit svět. Díky němu se dokáže vnořit do mysli jiných lidí, a pomocí jejich vzpomínek s nimi komunikovat (s mentálně či jinak postiženými) a nebo třeba vynutit přiznání. Jeho první zkouškou bude za pomoci vzpomínek odsouzeného feťáka zjistit, zda je opravdu vrahem své přítelkyně. Ale při přenosu se něco zhatí, a Tomův zůstane v mysli odsouzeného uvězněn. Jedinou možností jak se dostat ven je začít spolupracovat se svým "nositelem" ... Tak mně rozvláčnost ani nevadila, naopak jsem si dokázal všechny příběhové linie víc užít. Samotná zápletka není nikterak originální, podobný námět byl použit i při více než dvacet let starém Vnitřním vesmíru, ale v Extracted je to trochu jiné (nehrajeme si s tady s tělem, ale s myslí). Ale všechno do sebe hezky zapadalo - i to co na první pohled vypadalo nelogicky, tak při hlubším zamyšlení dává smysl (leckdy si na něco můžeme vzpomenout, až pokud nám někdo jen kapánek napoví, atd). A nakonec, mám rád filmy, které se tváří nenápadně (i když tento svým posterem docela lákal), a přesto mi dokáží přinést zajímavé téma.. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Hrozitánsky zpomalenej film. A i když je spotáž nějakých 85 minut, připadal jsem si, jako bych sledoval dvou a půl hodinový film. Nejvíce za to mohl rozvláčný, suchý scénář a mizerná režie, které rozhodně nepomáhli ani bezvýrazní herci. Připadali mi jako v šedivých maskách bez jakýchkoli emocí. 2 slunce a slabých 45% ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zbytočne rozvláčna sci-fi dráma o vedcovi, ktorý sa dokáže dostať do spomienok iných, no sám sa dostane do nebezpečenstva, keď sa ocitne "v hlave" feťáka s úlohou zistiť či spáchal vraždu. Aj keď sa film snaží zapadnúť do zaujímavej žánrovej škatuľky, lemovanej titulmi ako Butterfly Effect, Timecrimes, The Cell, Inception či Dreamscape, nedarí sa mu svoju partiu rozohrať natoľko, aby pohltil aj diváka. Nápad síce nie je zlý, ale postavy sú nezaujímavé, všetko pôsobí akosi chladne, vďaka nízkemu rozpočtu až príliš minimalisticky a navyše sa to bezdôvodne vlečie, až postupom stopáže film stráca na zaujímavosti. Našťastie sa to v podarenom finále konečne prebudí, takže celkový dojem z filmu nakoniec nie je až taký slabý. ()

davistercz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý filmek u kterého jsem čekal velkolepou akci. Nakonec jsem nic nedostal a jenom jsem schytal 85 nudných minut. Film ze začátku působí slibně, ale až postupem času si uvědomujete, že to stoji za...... . Co k tomu dodat? Film mě prostě zklamal. Nic víc, alespon si to zaslouží 1* za ten obal. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Nenápadnej film, kterej paradoxně napadnul všechny své blízké svojí nápaditostí:), kupou zvratů a originalitou. Těmi blízkými myslím i takový bijáky, jako Počátek. Tentokráte to není sen ve snu, ale paměť v paměti. Ti, co si rádi u filmu zapřemejšlí, obzvlášt ocení konec Extracted. Zůstanou spokojení s tím, že vše bylo objasněno na pravou míru a určitě si pochválej, že po 80ti minutách docela zajímavýho příběhu se v pěti minutách odehrají příběhy další s velkým fofrem a gradací jak to má u silnýho konce bejt. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama