Reklama

Reklama

Pro dobrotu na žebrotu

Trailer

VOD (1)

Nie je to tak dávno, čo mala Terry (Taraji P. Henson) pred sebou veľmi slušne našliapnutú kariéru v súdnictve. Lenže ona sa radšej rozhodla stať sa manželkou a matkou na plný úväzok. S manželom Jeffrey (Henry Simmons) a dvoma deťmi žije pokojný a vyrovnaný život na predmestí Atlante. Jeffrey je práve z rodinných dôvodov mimo mesta, keď na dvere ich domčeka večer zaklope muž menom Colin (Idris Elba) a požiada Terry o pomoc – potrebuje si vraj zavolať, pretože sa mu neďaleko pokazilo auto. Dobrosrdečná Terry sa rozhodne sympatickému cudzincovi pomôcť, no veľmi rýchlo pochopí, prečo sa vraví, že žiadny dobrý skutok neostane nepotrestaný – z Colina sa totiž vykľuje krutý a nebezpečný sociopat, ktorý práve ušiel z väzenia a ktorý ju začne terorizovať pod jej vlastnou strechou! (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Místy je to docela dobré a skutečně se tu daří vytvořit napětí, ale zároveň mi to přijde takové moc jednoduché, chce se to zalíbit, nechce to jít za hranice toho, co by se ještě dalo nazvat mainstreamem, který je vhodný pro širší publikum. Žádná nahota, žádné skutečně explicitní násilí, jen snaha vytvořit hrůzu tím, jak Idris Elba vypadá, tváří se a jak stojí. Kdyby to nebylo tak sterilní, slušelo by to filmu více. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Když tehle film měl jít původně u nás do kin ,tak sem se na něj těšil.Pak ho nějak zrušily ,alespon vyšel v hd ,no a dopadlo to všechno špatně.Film se zničeho nic snaží být dosti napínavý a nějak se mu to ,ale vůbec nedaří.Slabota jak brno ,sice čas od času se ve filmu něco děje ale nejde to a vymaká se to kontrole.Nic moc za mě 50% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Klasickej skoro až televizní thriller kterej nijak neirituje ani neoslní. Je pravda, že děj je strašně předvídatelnej. Téměř v každý scéně jsem tušil co se stane v té příští, ale zase je třeba uznat, že na poli podobných filmů už se asi z ničím co tu ještě nebylo přijít nedá. Nejvíc mě bavil Elba kterej toho psychopata žádajícího o druhou šanci aby mohl zmastit ještě pár lidí zahrál fakt přesvědčivě. To jak vezme tu otravnou bloncku lopatou po palici nemělo chybu. Na druhou stranu hlavní hrdinka je ukrutně nesympatická a nefandil jsem jí ani náhodou. Nakonec jsem celkem spokojenej, ale i já se divím, že se podobnej film dokázal procpat do kin.60% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co tím chtěl tvůrce říct - že je paznecht, co dokáže udělat jen scénář, za který by se styděl kdejaký amatér? Útěkem z auta jsem film přestal sledovat běžným způsobem a zbytek došel rychloposuvem. Zcela nečekaně nic, co by nebylo tak očekávatelné, že bych brečel. Hvězdička za to, že Idrisovu roli zlouna, ty většinou tenhle mrakodrap nehraje. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Obyčejný nízkorozpočtový thriller, který v rámci možností a s přivřenými očima dokáže při sobotním večeru stráveným doma u televize celkem solidně pobavit. Děj celého filmu nebyl bůhvíco a jeho čitelnost v některých pasázích doslova bolela. Navíc se herci docela snažili a závěr mě celkem potěšil.Myslím, že dvě hvězdy jsou pro tento film s velmi zajímavým názvem tak akorát.... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama