Reklama

Reklama

Film o filmu: Probudím se včera

(TV film)
všechny plakáty
Celý film
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2012, 10 min

Obsahy(1)

Dokument o natáčení české komedie, která vypráví o cestě za studentskou láskou do nedávné minulosti. Od hlavních protagonistů se v dokumentu dozvíte, jaké bylo usednout znovu do studentských nebo učitelských židlí a jak si užili cestu časem zpět do socialismu. (Paity)

Videa (1)

Celý film

Recenze (8)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Takový běžný produkt k výplni času v televizi příslušného mediálního partnera. Jako obvykle převážně o ničem. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli takhle vypadá film o filmu, jak asi potom může vypadat film samotný? Měli ho pojmenovat třeba "O králíkovi, co byl ve skutečnosti zajícem" a mohla z toho neštěstí být alespoň hezká pětiminutová bajka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film vypadá nadějně. A ultraobyčejný vizuál nestojí za moc. Nevím proč zde byl věnován takový prostor jedné scéně s králíkem, který neplnil požadované úkony. Možná asi zásadní scéna filmu, fakt nevím, ale to si nemyslím. S vybranými herci bude spokojenost už podle toho, jak si natáčení užívali. Casting holek na český film nezvykle luxusní. Film jsem neviděl a film o filmu měl jen informativní charakter. Dobu v 89 jsem zažil, takže jsem zvědavý, jak ji těsně před sametovou revolucí vystihnou. Cestování v čase do minulosti, za účelem napravování současnosti, má něco do sebe. Mě to navnadilo. 50% ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hlavně ta Teta, že stryců... Pochcat... °-[.. . . . No, jestli je ten film jako film o filmu, to se rači teda neprobudit. Aby vás hned zejtra neoprudilo... A ještě si žvejknout Obřiť a probuznit se v pisskultůře. Super klucí, hurá do biografu... - - - - - (Poprvé a naposledy viděno 25.3.2012 na na ranní >NovaCintymá< , hodnocení a komentář zde ospalé jako první - 25.3.2012) ()

Reklama

Reklama