Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolačka Tara, dívka tak bolestně plachá, že nedokáže ani napsat jediné písmeno na tabuli před celou třídou, má úžasné tajemství: je dýdžejka a promlouvá z „Radia Rebel“ ke svým vrstevníkům tak, že ji všichni milují. Když si Tara ve svém pokoji nasadí sluchátka a začne hrát svůj denní podcast, stane se z ní sebevědomý, otevřený, inspirativní, anonymní hlas v éteru. Její nevlastní otec, majitel rádia SLAM, zjistí, jak to vlastně je, přestěhuje Taru z ložnice do zvukového studia, aby pro SLAM hrála živá vystoupení. Všechno probíhá v krásném chaosu, dokud ředitel Moreno nezruší školní ples a studenti z toho viní “Rebela”. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Todd_Hewitt 

všechny recenze uživatele

Jááj. Disney Channel by vážně měl přestat točit filmy pro desetiletý nány. Těšil jsem se na to hlavně proto, protože tam hraje Debby a tu já nesmírně miluju, nejen z Disney Channelu. Klasický příběh,nic novéhol. Doufal, jsem, že to bude úplně něco jiného, ale jak jsem zjistil, Disney Channel už ničím nepřekvapí. 15% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Zakríknutá teenegerka sa rozhodne ukázať svoje názory prostredníctvom alter ega v rádiu. Môže sa to ale dosť zvrtnúť, keď sa rady značne dotýkajú školy... a plesu. Herecké obsadenie: Americké nízkorozpočtové filmy sú prevažne obsadzované neznámymi ale na druhú stranu sympatickými hercami. Inak to nie je ani v tomto prípade. Prevedenie: Bohužiaľ z filmu je strašne cítiť lacnosť. Od školy cez rádio až po finálny ples. Kamera tiež pripomína skôr študentský film ako televízny. Pocity: Film určite cieli na trocha inú vekovú skupinu ako som ja. Ak by som mal povedať môj názor. Je to veľmi lacné a veľmi chabo zahrané a veľmi zle natočené. Ale také proste tieto americké komédie, ktoré si pustíte v nedeľu doobeda na Markíze proste sú a určite sa s nimi dá dobre zabiť čas pri umývaní riadu alebo inej činnosti pri ktorej nie je zas tak potrebný mozog. Pridaná hodnota: Americký teenege psueudo romantická komédia, ktorá ničím nenadchne. 27% ()

Reklama

anousek 

všechny recenze uživatele

Tady už jasně kvalita upadá. Nic pěkného. Ředitelka byla zřejmě bachař a ta úhlavní zloduška vypadá jako kdyby si přežehlila obličej žehličkou a taky moc rozumu nepobrala. Navíc Debby Ryan vypadá vážně divně a myslím si, že dny kdy mohla hrát takové role už dávno zmizely. Myslím si, že by měla hrát jiné filmy. Do komedie už nepatří, protože sama už je k smíchu. Neuvěřitelně se změnila. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Když jsem začala psát tenhle komentář, nevěděla jsem, jaké dám tomuto filmu hodnocení, byl tak osobní, rádio rebel byla vlastně holka, která se styděla, chtěla být někým jiným a když se jím stala, alespoň na pár desítek minut denně, tak získala sebevědomí a možná i proto se mi tenhle film líbil, měl záměr a poslání, šel za určitým cílem, některé situace sice byly zdlouhavé a šlo je přeskočit, moc jich však nebylo, proto tenhle film vřele doporučuji, myslím, že té ''mladší'' generaci by se mohl líbit. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Pro ty kteří mají tendenci na svět koukat skrze růžové brýle, šité na míru ...Debby Ryan sice nebyla špatná, ale to je tak vše. Silně mi to připomínalu Hannu Montanu. Nevím proč, myslím si že se scénaristé inspirovali ( tajná identita, dvojí osobnost ... ) koneckonců u disney nic nového pod sluncem až na vyjímky. Pro mě za dvě. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film sa po celom svete vysielal na Disney Channel. (Scraffy)
  • Film bol natočený na motívy románu "Shrinking Violet" od Danielle Joseph. (Melios)

Reklama

Reklama