Reklama

Reklama

Virtuální světy

(TV film)
  • USA When Strangers Click

VOD (1)

Obsahy(1)

Internet proniká do našich životů a elektronická data se stávají životními událostmi, včetně randění, sexu a dokonce i manželství a rodinných vztahů. HBO vám tento fenomén představí prostřednictvím pěti příběhů z internetu. V tomto dokumentárním filmu o lidských vazbách, které v dnešní době prorůstají s internetovým připojením, hraje internet moderní verzi Amorka. Námluvy návštěvníků v chatovací místnosti, seznamovací stránky, virtuální světy – sledujte pět lidí toužících po lásce, kteří se v kybernetickém světě zamilovaných pohybují s neobyčejnou lehkostí (narozdíl od toho skutečného, hmotného světa). Z jejich líčení, jak hledají vřelý vztah, je jasné, že internet je patrně tou nejlepší zbraní v boji proti osamělosti. Sledujte pět surrealistických cest, které začínají uživatelským jménem a končí realitou… (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument, který ve mně vyvolal tak maximálně pocit, že Amíci jsou ve spojení s virtuálním světem naprosto dementní ubožáci. A to mám amíky normáně i docela ráda, ale tohle je blivajz o neschopnosti vytáhnout drahou polovičku na rande bez použití myši a klávesnice... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama