Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálně laděný film ze života německých stoupenců Osha. Autobiografický příběh scénáristky a jejího bratra, kteří vyrůstali v Oshově komunitě nedaleko Mnichova. Ve filmu zachycují své vzpomínky z dětství. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Mona07 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, kam film zařadit, každopádně se diametrálně lišil od mých očekávání. Mísí se tu komedie s dramatem - smích s pláčem. Dlouho mě film takhle nevtáhl do sebe. Bylo to překvapivé, kýčovité, vážné, meditační, ujeté, smutné, nepochopitelné, zábavné, sektářské, trapné, dobře zahrané, povrchní i hluboké. A jestli je to to opravdu autobiografické.... tak je to opravdu mazec... "Dítě může mít v komuně dvacet, sto, tisíc rodičů!" Ale proč, když to dítě v podstatě nikoho nezajímá a je osamělé. On v podstatě stačí jeden, co se "stará". ()

CountessSuza 

všechny recenze uživatele

Ta poslední hvězda je za přesah, který do toho autorka vložila. Vůbec se nedivím, že dnes žije se svou rodinou naprosto odlišný život a v tomto případě se vůbec nebojím napsat, že normální. Taková pakárna, která s hloubkou skutečného duchovního, svobodomyslného života už nemá co dělat, dokáže poznamenat. ()

Reklama

JohnBruk 

všechny recenze uživatele

Střet dvou světů, představ, dogmat a z toho vznikající jiskření je vždy zajímavé téma. Zvlášť když je psané životem. Prostředí komunit "oshovské tantry" je hodně výživné. Z letmého (osobního kontaktu) musím říct, že i inspirativní... Hezký hřejivý film... ps : dodatek, pokud se Vám film líbil koukněte určitě na : Tohle je náš svět ()

io. 

všechny recenze uživatele

Naprosto mě celá ta věc uchvátila. Nemyslel jsem si, že mně takhle dostane nějaký německý film. Skvělé buddhisticko-hinduistické téma, svižný děj, ani chvilku nuda, absurdní vyvrcholení situací ... vzhledem k tomu, že jde o autobiografii, je to teda pořádný úlet. Hodně mně to pobavilo a guru Paravan u mě získal absolutních 5 hvězd! ()

Johanita 

všechny recenze uživatele

Příběh je inspirovaný skutečným příběhem. Autorka scénáře je v podstatě hlavní hrdinka, čili jde o vtipnou, něžnou a zároveň nemilosrdně upřímnou výpověď o životě v komunitě Osho... pro všechny, které kdy zajímalo, jaké to asi je a jaké by to mohlo být... Vyprávění z pohledu dítěte mám ráda a tady se to obzvláště povedlo. Momenty k zamyšlení bravurně střídají ty absurdní a vtipné. Nadsázka je skvěle vybalancovaná a děj se nikde nezasekává. Na film se určitě podívám ještě jednou... ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama