Reklama

Reklama

Benovi je 27 a jeho život nemůže být lepší - úspěšná kariéra, přátelé, večírky, úžasná žena, nic, co by ho sráželo k zemi. Všichni mu závidí dokonalý život. Něco mu ale přesto schází. Když je sedmadvacetiletý brand manager z Melbourne Ben pozván, aby na své bývalé střední škole přednášel o kariéře, dá se znovu dohromady s někdejšími spolužáky – obhájkyní lidských práv Alexis, která právě pracuje v Jemenu, a Jimem, olympijských medailistou v lukostřelbě. Avšak všechny dotazy studentů jsou po přednášce směřovány právě na ně. Nikoho nezajímá, co takový brand manager vlastně dělá. Tento zážitek donutí Bena bilancovat, uspořádat priority a hlavně se konečně začít věnovat Alex, díky které poprvé v životě cítí opravdovou lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Boh mi je svedkom, že som sa fakt snažil tomuto filmu porozumieť. Ale to sa nedá. Nvm či to je tým zbesilím strihom, alebo jehoživotom, ktorý ma absolútne nezaujíma, alebo tým, že tento snímok si ku mne nenašiel cestu. Neviem, rozhodne som ho len pretrpel, nepoňal, nepochopil, nezasmial som sa ani raz. Len za tie autá a pekné ženy chabá 1 z 5 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborný snímek! Úplně jsem se vžila do děje a do celého příběhu, dokonce i do hlavní postavy - Bena. Přišlo mi, že jsem tak trochu jako on. Super život, ale nakonec o ničem. Konečně komedie, u které jsem se opravdu zasmála a bylo to i ze života, i trochu romantické a nepředvídatelné. Všechny postavy měli skvělé charaktery. Nemám, co bych víc dodala. Po dlouhé době opravdu příjemný film, který mě dostal! ()

Reklama

sitans 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení z Austrálie. Asi každý se dostane ve svém životě do stádia, kdy celkem vše vychází, ale taková ta vnitřní nespokojenost přetrvává. A přesně o tom je tento film. Doporučuji lidem kolem třicítky - singl. A samozřejmě i ostatním věkovým kategoriím. Mnozí se poznají. Mimo jiné je i výborný soundtrack. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

BOŽE! To měla být komedie? Po půl hodině jsem byl unavený, ospalý a bylo mi špatně. Ospalý z té nudy, unavený z idiotského scénáře a toho, že se vůbec nic neděje, a špatně mi bylo z hrozné těkavé kamery a toho vyobrazeného "cool" života a samých večírků a párty a reklamy a keců a pokusů o humor, který nebyl vtipný ani na papíře... HRŮZA! A to uběhlo teprve půl hodiny! A to nemluvím o blbém výběru "cool-aktuální" hudby a ani herci nijak nestáli za to. Dalších 45 minut bylo v rychlosti stejných a poté následovalo použití tlačítka STOP, ukončení přehrávače a smazání filmu. Jsem ochoten tomu dát jednu hvězdičku za...za... Ne, vlastně nejsem. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Totálne priamočiara a absolútne predvídateľná fraška, ktorú počin nazvať komédiou potrebuje enormnú dávku fantázie. A to pritom IMDb tam ešte fľuslo „romantická“. Smrdel som pred svojou flat TV až dve hodinky a to len z toho dôvodu, aby som odsledoval nejakého metrosexuála, ako sa dopracuje k „úžasnému“ finišu, ktorý mi bol jasný hádam už od úvodných tituliek. Obvykle podobné „geniálne“ myšlienky hodnotím troma hviezdami, avšak v tomto prípade, prihliadnúc na počet majstrov scenáristov podpísaných na danom veľdiele, zídem o schodík nižšie. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama