Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paríž, rok 1885, vrchol viktoriánskej éry. Mesto je plné hrôzostrašných príbehov o sériovom vrahovi, ktorý zbavuje svoje obete všetkej krvi. Známa lekárka Lesley Parker (Erica Leerhsen) v meste len nedávno ukončila štúdiá so zameraním na hypnózu a plánuje sa vrátiť domov do San Francisca, aby si tu otvorila vlastnú prax. Jej plány naruší zoznámenie sa s Valom Drakulom (Chase Ryan Jeffery), mladým Rumunom, ktorého traumatizuje tragická minulosť jeho rodiny. Potrebuje pomoc, a preto ho Lesley, na popud svojho kolegu Dr. Sigmunda Freuda (Matt Moore), vezme do Spojených štátov, kde ho pričlení k skupine, ktorej sa venuje s cieľom pomôcť im prekonať ich fóbie. Avšak potom, čo pacienti začnú jeden po druhom umierať, vznikne dojem, že vrah s Paríža zmenil svoje pôsobisko a mohol by ním byť práve Val. To však nie je nič v porovnaní s podozrením, že Val možno ani nie je človek, ale upír. (misterz)

(více)

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladá doktorka, pomáhajúca ľuďom s ich fóbiami sa zoznámi s mužom, ktorý môže byť upírom a hoci je z počiatku skeptická, onedlho sa začne ukazovať, že na tom môže byť niečo pravdy... Slabučký, ukecaný a rozvláčny hororový nízkorozpočťák na upírsku tému. Oceňujem aspoň snahu o štýlovú historickú výpravu, ktorá sa na lacné pomery miestami celkom vydarila, ale ináč to vlastne nemá čo ponúknuť. Jedine tak nechcenú zábavu nad srandovne prehrávajúcimi (ne)hercami. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý upírský horor který si hraje na něco více. Nějaký doktoři léčí fobii a začnou léčit idiota který podle nich trpí hysterií ale on si myslí že je upír! Je to upír nebo je to jen pomatenec? Mě to bylo upřímě jedno, chvíli jsem si myslel že se jedná i o komedii protože ti herci neměly chybu, ty byly fakt strašný. A navíc ti herci měly umělý vousy který vypadaly fakt směšně. Navíc se mi zdálo že to není jenom horor a komedie ale i krimi. Protože tu je neustálé nějaké vyšetřování a tuny keců. Špatnej film který jsem si sehnal jen protože jsem chtěl vidět gotický horor. Díky tomuhle zas nějakou dobu vidět nemusím. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Phobia“ je snímek, který se snaží zaujmout trochu jiným stylem, trochu jiným žánrem, chce se vracet k draculovské legendě, ale je na tom strašně moc vidět, že režisér má problémy s tím, aby natočil horor, který by skutečně měl ambice děsit. V případě snímku „Phobia“ se to bohužel neděje a ten zůstává jen očekáváním, které i tak bylo malé, a nakonec zůstalo po zásluze nenaplněné. ()

Reklama

Reklama