Reklama

Reklama

V očekávání

  • USA Expecting (více)
Trailer

Obsahy(1)

Lizzie po letech marných pokusů přijít s manželem Peterem do jiného stavu dochází, že své vlastní dítě mít nejspíš nikdy nebude. Její nejlepší kamarádka Andie ale otěhotní po jednorázovém úletu, z čehož najednou vyplyne možné řešení zoufalé situace – Andie nabídne Lizzie své budoucí miminko. Pár souhlasí s plánem, avšak pod jednou podmínkou - ženy společně prožijí celé Andieino těhotenství. Může přátelství mezi oběma ženami vydržet až do porodu? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Juto 

všechny recenze uživatele

Inteligentný a vtipný debutový film režisérky a spisovateľky Jessie McCormackovej. Príbeh sa zameriava na dve silné kamarátky, ktoré stoja pred ťažkým rozhodnutím o tehotenstve. Film dobre rozvíja všetky svoje postavy, mužské aj ženské. Režisérka vytvorila postavy, ktoré sú skutočné. Ktoré majú chyby a robia chyby. Ale sú to intelektuálne úprimné nedostatky, a to robí z filmu štipľavý. A namiesto toho, aby boli tieto postavy nesympatické, si uvedomujeme, že sa len snažia prežiť život najlepšie, ako vedia. Rovnako ako my ostatní. 6/10 ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jak si totálně narušit poklidný život? Nastěhujte si do baráku těhotnou kámošku a přítelova nevlastního bratra, co právě prodělal detox, a máte o zábavu postaráno. Komedie? Ani náhodou. Drama? Spíš ne. Já vlastně ani nedokážu popsat, co je tenhle film zač. Film o vztahu dvou hodně dobrých kamarádek, které se rozhodnou sdílet své životy ještě hlouběji, než obvykle kamrádky životy sdílejí? Pak ale postrádám skok auťákem přes Grand Canyon... Nic víc v Gusovi zkrátka nevidím. ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Prekvapive mila vaznejsi komedie, ktera se vyhyba klasickemu cukrkandlovemu konci z podobnych pribehu, kde jsou vsichni spolu a stastni... Tady je to opravdu spis inspirovano skutecnym zivotem. Nechapu to nizke hodnocnei tady, kdyz kazda trapne fekalni kravovina pro lidi s IQ 50 dostava vic... btw... na to ze obe damy hrajici ve filmu jsou v podstate ctyricitky, tak jde o velmi sexy ctyricitky ;) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ona je těhotná, on je feťák, který je podle všeho teď čistý, oni chtějí její dítě, nemají peníze a navíc on a on jsou bratři. No, prostě čtyři lidi, co prožívají trochu krušné období a snaží se u toho být sem tam vtipní. Mnoho mi tenhle snímek opravdu nedal a myslím, že když později uslyším jeho jméno, ani nebudu vědět, co si s ním spojit. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Film, na který se podíváte a je to stejné, jako byste seděli na židli před čtyřproudovou dálnicí a pozorovali auta. Za chvíli přepnete na autopilota, nevíte, jestli kolem projelo auto zelené či červené, na obrazovce přeběhla ženská nebo chlap, vymyslíte řešení náročného úkolu do práce či alespoň strategii, jak ulovit toho pravého nebo pravou a... najednou jsou tu závěrečné titulky a vy vlastně nevíte, na co jste se to koukali a proč. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama