Reklama

Reklama

Skutečná tvář Ježíše

(TV film)
  • USA The Real Face of Jesus?

Obsahy(1)

Nová fakta odhalují ohromující 3D obraz osobnosti vtisknuté do Turínského plátna. Fyzikální zákony, digitální technologie a revoluční technologie CGI zpracovává skutečnou tvář Ježíše. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Isfio 

všechny recenze uživatele

90 minút špekulácií. Najprv rozoberajú, že výskum, ktorý robili 4 univerzity súčasne je neplatný, pretože vraj odobrali vzorku z kraja plátna, ktoré bolo dodatočné prišité v stredoveku, potom nasleduje časť plná špekulácií, fabulácií a zbožných prianí, kde vytvárajú 3D obraz na základe toho, že veria, že to je ozajstné plátno a nejaká sila urobila 3D odtlačok. Celé to pláva na vode. ()

Aslan 

všechny recenze uživatele

Dokument, kým sa drží Turínskeho plátna a jeho výskumu je prínosom pre každého Zainteresovaného človeka. Ako náhle sa snaží falšovať históriu v prospech Gnostickej sekty, je objektívnym len smútok, ktorý musí zahaliť každého, kto miluje pravdu a históriu svojej Viery. Gnostici, určite neboli pravými kresťanmi, a nikdy sa nedržali učenia Ježiša z Nazareta, ale práve boli v opozícii proti nemu. Opovrhovali telom, manželstvom, sexualitou, ženami a všetkým hmotným, čo Ježiš, nikdy neučil ()

jm.angelo 

všechny recenze uživatele

Dokument výborný, ovšem jen pro ty, kteří si některá fakta budou ověřovat a dále zkoumat. Např. kdo že to vlastně byli ti gnostikové. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama