Reklama

Reklama

Nacistický Titanic

(TV film)
  • USA Nazi Titanic

Obsahy(1)

Během bizardní kapitoly 2. světové války se nacistický propagandista a ministr Joseph Goebbels rozhodl, že natočí film o potápajícím se Titaniku. Tento pořad vám poodhalí příběh, o kterém se ví jen velmi málo. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak máte radi dokumenty o vzniku slávnych ( či už z kladného alebo záporného hľadiska ) snímkov a nevadí vám, že je pretkané občas niečím iným, ako filmovým natáčaním ( ale vzhľadom k vzniku filmu potrebným ), je to niečo, čo vás určite zaujme. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Možná by nebylo na škodu zmínit, že jde o součást dokumentární série Channel 5 s názvem Revealed, jejíž vysílání započalo v roce 2010. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Opravdu je to neznámý filmový pošetilý příběh s hezkým vyprávěním ukazující sílu propagandy a manipulovatelnost lidských myslí.. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dokument popisuje fungování nacistické propagandy přes stříbrné plátno, k ovlivnění milionů německých občanů v německy upravené verzi velkofilmu filmu Titanic (1943). Stejně tak ukazuje i hollywoodské propagandistické filmy proti fašistickému Německu a snahu Německa se Hollywoodu vyrovnat k čemuž měl právě pomoci velkofilm Titanic, který natáčel režisér Herbert Selpin, který si ovšem kladl nepředstavitelné nároky jak finanční tak materiální na dokončení filmu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama