Reklama

Reklama

Il miele del diavolo

  • Španělsko La miel del diablo (více)

Obsahy(1)

Johny a Jessica jsou šťastný zamilovaný mladý pár. Osud uvidí budoucnost jinak a zapříčiní vážnou nehodu, při které je Johny vážně zraněn. Doktor Simpson, který víc myslí na své problémy než na zdraví svých pacientů, zaviní při operaci Johnyho smrt. Jessica se s tím nemůže vyrovnat a neustále doktora terorizuje telefonáty. Situace dojde tak daleko, že je doktor unesen a následně Jessicou zneužíván, mučen, vězněn a ponižován. Vše ale dospěje k neočekávanému konci. (folklorman)

(více)

Recenze (3)

anderson 

všechny recenze uživatele

Mladá, krásna a nadržaná pipka príde o svojho milého - saxofonistu. Z jeho smrti obviňuje lekára, ktorý ho podľa nej úmyselne nezachránil. Kočka ho teda unesie do akéhosi prímorského sídla a tam začína psychicko - fyzický nátlak a teror. Keďže kočka je poväčšinu filmu nahá, dalo sa to vydržať, inak bohapustá nuda. Celkom by ma zaujímalo čo je ten, v popise deja vyššie spomenutý, "neočekávaný konec". Ja som nič originálne, prekvapivé či šokujúce nepostrehol. (13.12.2009) ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Melodramatický erotický thriller s exploatačními a explicitními prvky jako je otevřená nahota, nekonvenční sexuální praktiky a psychické i fyzické mučení. Tvůrci chtěli evidentně navázat na úspěch amerických filmů typu 9 a 1/2 týdne, protože nejenže jde o podobný žánr, ale i hlavní hrdina nápadně připomíná mladého Mickeyho Rourkea. Dále tu hrají úžasná Corinne Cléry, která mě opět uchvátila svou nahotou, ucházející Blanca Marsillach, která je tu taky pořád svlečená a další z hlavních rolí - doktora Simpsona si střihl Fulciho oblíbenec Brett Halsey. A s ním mám právě trošku problém, podle rozhovoru z roku 2017 soudím, že to bude sympatický chlápek, ale ten jeho "nepřítomný" herecký projev já prostě nemusím a na celkovém dojmu z filmu mi jeho účast bohužel ubírala. Moc mě neuspokojil ani otevřený závěr filmu a scénář taky nebyl zrovna vybroušený, ale na tyhle věci se u Fulciho moc nehraje, takže cheesy a hloupé momenty jako mínus neberu. Naopak se mi líbila výborná hudba, dobrá kamera, zajímavé obrazy a typické Fulciho atributy jako jsou například detailní záběry na oči a důraz na šokování diváka, ať už násilnými či perverzními výjevy. Ale nic extrémního ani žádný gore nečekejte, mnohem temnější a brutálnější jsou v tomhle směru jeho starší kousky, konkrétně například The New York Ripper (82') a The Beyond (81'). ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Působivý odvážný erotický kus s nádhernými těly Corinne a Blancy, v první části více svádění a netradičního sexu, v druhé víc mučení tělem. ()

Reklama

Reklama