Reklama

Reklama

Face to Panty Ratio

všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2011, 2 min

Režie:

Richard Kern

Obsahy(1)

Známý provokatér a milovník žen Richard Kern v tomto krátkém filmu, na své poměry poměrně cudném a poetickém, nabízí sled záběrů do tváří modelek, které se střídají se záběry do jejich klína. (J.Connor)

Recenze (4)

Radko 

všechny recenze uživatele

Hravé, zmyselné, spontánne. Ak vo svete módnej fotografie existuje niekto, kto ma dokáže zaujať, tak je to tak maximálne Richard Kern a ešte ten japonský šialenec, čo fotieva zabandážované ženy (Nobujoši Araki). Kern v tomto dvojminútovom filme, poskladanom z prestriedaných podsukňových pohľadov a záberov tvárí modeliek, dokázal vystihnúť akúsi ťažko pomenovateľnú esenciu ženskosti v príjemnom sprievode gitarovej vybrnkávačky. Či už režisér robil umenie, vyjadrujúce sa cez expresívne vyjadrenie života undergoundovej komunity k znechuteniu mainstremovým prežívaním, politikou všeobecne a prevažujúcim stavom vecí alebo neskôr módnu fotografiu, vždy vedel pri filmovom spracovaní danej témy obratne a vkusne prepojiť hudbu s obrazom. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Pokud je toto lehce erotické video dílo jednotlivce, pak mu od srdce gratuluju a výrazně se ztotožnuji s jeho vkusem ;-). ()

Reklama

Reklama