Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (163)

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Jakoby Pedro ztrácel invenci. Přesto jsem se často zasmála vzájemnému špičkování letušáků. Dialogy byly bláznivé, homosexuálně orientované, vždy dobře načasované, odlehčovaly samotné jádro příběhu. Každý z posádky byl svým způsobem nějak ujetý. A nesplnit si tajná přání v nouzovém okamžiku by byl hřích. Vynikající Javier Cámara, Cecilia Roth a Lola Dueňas. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jde to shrnout jednoduše - nejslabší Almodóvar. Jeho režisérský styl a filmy nesedí všem, mně až do teď docela seděly. Bohužel Rozkoš je zoufalá. Když pominu trapné interiéry jak někde z telenovely a nesympatické herce včetně jejich postav a zaměřil bych se jen na příběh, děj, dialogy apod., je to stejná hrůza. Jde o uměle vykonstruované hloupé scény plné stupidních dialogů a velmi toporných hereckých výkonů. Zasmáli jsme se asi třikrát a to spíš tomu, kam až je schopen režisér při vytváření rádoby vtipných scén zajít. Maximálně jedna hvězda a to spíš za Almodóvary dřívější zásluhy. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za filmařskou dotaženost (kamera, střih) a jedna za hudební číslo, kterému se zasměje hetero, bi, homo i trans stejně. Almodóvar celý život točí bizarní filmy, ale po téhle nejnovější zkušenosti si moc přeju, aby zůstal u vážných témat. Ani se Banderasovi s Cruz nedivím, že si jen štěkli v úvodu a utekli. Paz Vega vypadala strašně, nepoznal jsem ji, a jako jediné milé pozitivum tak vyhodnocuji přítomnost Blanca Suárez, které to jako jediné fakt slušelo. Trojice stevardů neměla chybu, jen kdyby jim pan Pedro předložil jiný scénář. ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Pedro Almodóvar se uvolnil a natočil Rozkoš v oblacích. No, proč ne? Vůbec ne špatný film. Rozhodně jsem čekal, že to bude horší. Není to žádné mistrovské dílo, ale rozhodně není na 51% jako zde na ČSFD. Spáčilová mě překvapila, že dala 70%, já bych dal takových 65%. Ten film má něco do sebe. Scénář je originální, celkem vtipný. Almodóvar ze svého filmařského stylu nic neztratil. Nikdo nepředvedl žádný jedinečný výkon, ale každý herec si zde našel dostatečný prostor, včetně Antonia Banderase a Penélope Cruzové hned v úvodu. Dobrá komedie. U mě hezké čtyři hvězdičky. ()

Johanita 

všechny recenze uživatele

Tak pobavila jsem se, to jako ne že ne... ale možná toho bylo až příliš. Zajímavá a jednoduchá zápletka je bohužel obalena příliš pestrobarevnou omáčkou růných (převážně gay) charakterů, zvratů, příběhů a emocí. Sex, drogy a disco... tak tohle je poslední Almodovar. Trojice gay stewardů ovšem luxusní - ty pohyby. ta přesvědčivost, nespustila jsem z nich oči. Jejich taneční číslo velmi vydařené a za ně dávám dvě hvězdičky. To ostaní však tak nějak splývá v pozadí, i přestože je to tak křiklavé. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v Madride a Ciudad Real (Španielsko). Natáčanie prebiehalo od 9. februára do 12. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Jako obvykle si ve filmu Pedra Almodóvara zahrál malou roli i jeho bratr Agustín Almodóvar. (Cheeker)

Reklama

Reklama