Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 27 (2010) (série)


Cíle spravedlnosti (S27E06)

(epizoda)
  • Velká Británie The Ends of Justice

Obsahy(1)

Na rušné ulici v centru města je večer proboden pouliční muzikant, známý pod jménem Jacko. Těžko říci, kdo mohl mít k takovému činu motiv, kolem místa se ale v inkriminovanou dobu podle záznamů bezpečnostních kamer pohybovala skupinka rozjařených ochmelků s proslulým gangsterem Bennym Dochertym, řečeným Baby Doc, ve svém středu. Ten ovšem jakoukoli vinu popírá. Více světla by do případu mohli vnést studenti Mickey a Annie, kteří ulici v pravidelných intervalech fotografovali v rámci školního projektu, nyní ale tvrdí, že jim byl film, zachycující místo činu ukraden společně s brašnou s fotografickým vybavením. A k dovršení zmatku se v blízkosti pohyboval také radní Donovan, podezřelý z korupčního zadávání městských zakázek. Zdaleka největší komplikace však způsobí inspektor Ross, jehož nezřízený životní styl a sázkařská vášeň k oddělení vrchního inspektora Burkea přílákaly pozornost policejní inspekce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

rikitiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost temný díl, kde není tím nejdůležitějším detektivní zápletka, ale postoje jednotlivých policistů. Po letech každodenního kontaktu s podsvětím se začnou hranice mezi zlým a dobrým stírat. Anebo člověk přijde na to, že nikdy žádné hranice ani nebyly. Posmutnělý příběh o balancování na hraně a ušpinění charakteru, které může pochopit přítel, ale předpisy pro to pochopení nemají. /21. 5. 13./ ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Season 27 - Episode 6. Poslední z posledních. Kriminálka už je přestěhovaná do nových prostor a objeví se tu i nějaké vedlejší nové tváře. Inspektor Robbie Ross už tom zase lítá, ale naštěstí má parťačku a šéfa, kteří se ho zastanou.... Škoda přeškoda, že to skončilo. Němci to vydrželi déle, poslední Schimanski byl 2013. Jak už jsem se zmínil dříve, seriál má na poslední sezonu novou předělanou původní píseň. Dál Jackie REid navštívila kadařníka a pořídila si vlny, vypadá to slušně. Celá kriminálka se přestěhovala někam do nových prostor. Vizuální podoba taky doznala změn, začali používat ruční kameru v HD a je to znát. ()

Reklama

Reklama