Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jen velitel přežije přepadení své jednotky. Teď musí pomstít své muže. Armádní důstojník John Murphy vede jednotku mužů, která má za úkol zajmout Santose – mocného drogového bosse, který je držen v mexickém vězení. Je potřeba jej dostat přes americký soud. Murphyho jednotka je však přepadena a všichni jeho muži povražděni. Murphy jako zázrakem unikne. Nyní musí své muže chladnokrevně pomstít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý film s Markom Dacascosom. Má dosť dobrý príbeh o výbornom vojakovi, ktorý počas misie príde o všetkých mužov, za čo môžu aj nelegálne obchody amerických vojakov a tak dostane za úlohu zistiť všetkých, ktorí za tým stoja a zabrániť im v týchto obchodoch. Spracovanie je ale diskutabilné, v prvom rade som mierne sklamamý, pretože som čakal úplne iné prevedenie tohto príbehu. Očakával som akčný film o boji proti skupine vojakov, ale je to typické televízne prevedenie o infiltrácii, získavaní si dôvery, odhalení a podobne. Ale musím povedať, že aj takto ma to celkom bavilo a rozhodne nenudilo. Akcie tu moc nie je, čo ma ale po zistení, že sa nejedná o typický akčný film ani moc neprekvapilo. Potenciál Dacascosa je tu úplne nevyužitý, súbojov tu má veľmi málo a v nich zo svojho umenia neukáže prakticky nič, kedže používa skôr vojenský štýl boja. K tomu sa tu ešte nájde niekoľko nevýrazných prestreliek alebo naháňačka s tankom. Po technickej stránke film spĺňa presne to, čo aj má, aj rozpočet bol dostatočný, takže v tomto som spokojný. Proti hereckému obsadeniu tiež nič nemám. Kedže som očakával akčný film s Markom Dacascosom v najlepšej forme, ktorý dokonca režiroval režisér takých akčných hitov ako Komando alebo Zúčtovanie v malom Tokyu, tak som sklamaný, ale inak ma film celkom bavil, takže rozhodne neľutujem, že som si ho pozrel. Objektívna kvalita filmu- 60%, film sa páči mne na 63%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrnej béčkovej akčňák se sympatickým Dacascosem a zapomenutelným příběhem. Tady už bylo jasný, že Lester svý starý pecky nepřekoná, ale z jeho pozdější tvorby se jedná o koukatelnou záležitost.55% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mark. L. Lestera mám rád, potažmo jeho filmy, je sice pravda že po roce 1990 točí průměrný filmy(a o dnešní době ani nemluvím), ale jeho filmy označuji jako "béčkově zábavné béčka". Není to sice nic extra, ale dobře se na to kouká, a ani to nepřesahuje kvalit Třídy 84(což nepřekoná asi nic), ale je to zábava, navíc Dacascos byl v týhle době ještě sympaťák. Jen té akce mohlo být více. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mark L. Lester nikdy nepatril k akcnej spicke, ale ani to nie je chudak typu Pyun alebo Boll. Proste z toho co ma k dispoziicii dokaze vykuzlit slusnu zabavu. Pribeh slape bez nejakych zadrhelov, dialogy su znesitelne, hlavny hrdina je sympatak, zaporak je dostatocne demonicky a akcia je natocena bez nejakych väcsich chyb. Rozpocet nebol velky, ale mame tu par slusnych prestreliek, par vybuchov, ale najviac ma bavili bitky. Choreografia od Jamesa Lewa je v skor zapadnom style, takze absentuju akrobaticke prvky a viac sa sustredi na klasicke pästné suboje, ale dockame sa aj nejakej tej otocky. Celkovo posobi dost drsne a je natocena prehladne. A ako bonbonik je tu roztomily odkaz na finale s trubkou a elektrickym prudom z Komanda. Celkovo sa jedna o cisty zabavny videobeckovy priemer, ktory nenadchne ale ani neurazi. Pokial od toho prilis necakate, tak sa slusne zabavite. 5/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný béčko, průměrný příběh, celkem povedená akce. Dacascos je v poho, i když zde nemá tolik využití svých schopností. 60% :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Mark L. lester je u mna znamy hlavne tym, ze natocil 2 filmy -Komando 1985 a Velke Zuctovani v Malem Tokiu s Lundgrenom. odvtedy to ci bud priemer alebo podpriemer. Tuna vystupuje mlady Marc Dacascos, ktory mi nie je sympaticky, a vonkoncom nevie hrat - to by si ruky mohol podat s Dudikoffom. Nie proste , odmietam uznat DEacascosa za sympataka, mam svojich favoritov co su mi sympaticki. Jo a Dacascosa tento film nijako nezachranil, preslo to prakticky bez povsimnutia : 40 % ()

waits 

všechny recenze uživatele

Na video film slušné. Ducascise jsem neznal, ale působil na mě lépe než třeba Dwayne Johnson v Kráčející skále, a to pri menším rozpočtu. Je s podivem, že i ostatní drsní hoši a různí drogoví záporáci vypadají případněji, Akce není mnoho a jde hlavně o vojenské bojové souboje, tažze Ducascis neukazuje to, co zřejmě umí nejlépe, ale zas tak moc to nevadí, jen střední pasáž je trochu méně záživná. Určiěe se podívám i na jinej kousek od tohohle chlapika. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět hodný policejního filmu, avšak tentokrát převedený do armádního prostředí. Na základně americké armády u hranic s Mexikem vede armádní důstojník skupinku mladých vojáků k pašování drog do země. A dějově nejde o nic jiného, než že se mezi ně vetře vojenský tajný agent s úmyslem získat proti nim přímé důkazy. Hlavní roli Mark Dacascos, který alespoň u nás není v akčním žánru zase až tak moc známý. I tento snímek je v podstatě už pozapomenutý a je to škoda. Různé scény jsou, alespoň na svou dobu, v celku známé, tudíž originalitou se tu v ničem neoplývá. Samozřejmě, jako správný nízkorozpočtový videofilm, obsahuje spoustu nelogičností a klišé, ale to už k tomu, tak nějak, prostě patří. Snímek nemá zábrany předvést ucelený filmový zážitek. Je jednoduchý, námětově známý, a žánrově po filmové stránce zábavný. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

„Došli mi náboje.“ Veľmi častá veta chaotického a neprehľadného filmu. Ak chceli amíci spraviť poctu svojim padlým vojakom, ktorí padli kdesi v púšti na konci sveta pri nastolovaní západnej demokracie tam kde sa to nedá , dalo sa to urobiť aj lepšie. Z celého filmu mi ostali len spomienky na streľbu kdesi do kopca a zavalený Orlando Bloom nákladným autom. A ktorý inteligent postaví svoju základňu v údolí obklopenej z troch strán horami ? ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Slušné B-čko s debilnou záverečnou pasážou na základni. Dacascos fajn, sexi čaja, záporák nič extra ale jeho vyradenie bolo brutus. No za slabšie 4* to môže byť. ()

Reklama

Reklama