Reklama

Reklama

The Giant Mechanical Man

  • Austrálie Love Is in the Air
Trailer

Obsahy(1)

Chce to len jednu osobu, pri ktorej sa budete cítiť milovaní, výnimoční a sami sebou bez ohľadu na to, akí čudní si pripadáte. Avšak, rovnako ako aj hlavnej hrdinke Janice (Jenna Fischer), niekedy to trvá možno dlhšie, ako by ste si sami priali... (miriamkah)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekný netypický romantický film, ktorý ma chytil hneď od začiatku. Aj keď bohužiaľ do veľkej miery predvídateľné, no napriek tomu veľmi veľmi sympatický príbeh o dvoch ľuďoch, ktorí sa cítia byť stratení a nepochopení. No byť stratený vo dvojici - to už je o niečom inom a razom sa aj z bezmocného trápenia stáva život oveľa krajším. Celý film pôsobil tak nenútene, a práve to si ma z veľkej časti získalo. Jenna Fischer ma zaujala už aj predtým, no v tomto filme priam žiari. No a ten konverzačný "génius" Doug, to bola nesmierne nesympatická postava, hoci práve vďaka nemu sa rozpútala ústredná zápletka. No je to také na hranici 3 a 4 hviezdičiek, ale vzhľadom na to, že príbeh a prostredie pôsobilo tak svojsky a originálne, zaokrúhlim to skôr k tým 4*. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

To je prostě práce mých snů poté, co dostuduju dějiny umění. Dělat kustoda. Nebo v jejím případě jen blokací dveří. Jop... protože to vůbec nedělají samé důchodkyně, které baví buzerovat lidi a pronásledovat je po galerii, abyste náááhodou pod ty tenké letní šaty neukradli jeden z těch 1x2 metry obrazů nebo z těch 10kg soch. Nebo nedejbože, když máte v ruce svetr, protože se udělalo tepleji, tak si ho musíte dát na sebe, jelikož pod tím svetrem bych mohla velmi lehce uschovávat Picassův autoportrét z Veletržního paláce... true story bro. Jedna z dalších "pravdivých" story je tady. Zajdete za vedoucí, řeknete jí, že nesnášíte svou práci a chcete dělat něco jiného. Co na to vedoucí v reálném světě? Zahraje si na Milionáře a řekne Máte padáka. Co vedoucí v tomto filmu? Zeptá se, co byste chtěli dělat a vytvoří vám na to pracovní pozici. Jooo v takovém světě, bych chtěla žít. Nejlepší byl stejně Topher Grace. Ten si tu zahrál jednu vydařenou kuriozní postavičku. Jak začít vykládat sám o sobě, jaký jste king, že létáte první třídou a jste slavný spisovatel? Začněte mluvit o vašem svetru, že kouše a že si ho zrovna vzal, když letěl na autogramiádu.. první třídou.. blablabla. Perfect. Milá romantika, která ale dle mého není ničím odlišná od jiných jejího druhu. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ked' sa po oslave Silvestra 2012 preberiete až dnes ( t. j. tri dni neskôr) a po tom, ako si skontolujete on-line banking váš zostatok na účte a viete, že výplata je až posledný deň v mesiaci, tak predtým než vás napadnú akékoľvek samovražedné sklony a iné myšlienky, skúste si pozrieť tento skvelý filmík. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jak obyčejná procházka může leckomu změnit život... Hodně lidí má pocit, že se musí řítit za nějakým cílem, a když se dva sejdou, mají neutuchající tendence jiným řídit život. Avšak nic se nemá přehánět! A nakonec na každého jednou dojde, není-li tak? V tomto případě v dobrém slova smyslu a s trochou nadsázky. The Giant Mechanical Man je obsazen sympatickými lidmi, zasazen do chladného zimního období, kdy až tak moc láska nevzkvétá a nabízí vtipné a zajímavé situace... 72% ()

reqiuem 

všechny recenze uživatele

Bylo by chybou myslet si o filmu, že je jednoduchý nebo přímočarý, stejně jako ho hodnotit z hlediska jeho rozpočtu. I když tady si pod sebou podřezat větev musim, protože právě díky nízkýmu rozpočtu vznikla docela svěží věc, která svůj potenciál táhne díky neotřelým a "nepříliš" známým tvářím, které filmu dodávají (a to právě v jeho nepříjemných pokusech o filosofii života) na pravdivosti a hloubce. Nedovedu si představit obyčejnější pár, obyčejnější situaci zasazenou do tak vtipnýho a lehce ironickýho kontextu, který zároveň osciluje mezi pocity deprese a zahlédnuté naděje. Ve svých důsledcích by se mohl k tíživějším myšlenkám divák dopracovat sám, ale na to mu film nechává prostoru až příliš a tak se ve výsledku stává paradoxně docela plochým. Dokonale ale zapadá do dnešní společnosti, jejích hodnot a "civilizačních chorob". Film by v tomhle smyslu mohl být hodnocen skoro nadprůměrně, kdyby nebylo tolik vykonstrovaného a happyendem končícího příběhu. Přesto je sladký filmu věřit, protože nabízí jistej druh útěchy, právě v oné jednoduchosti a obyčejnosti. Bohužel happyend je o to horší, že maskuje princip náhody aktivním postojem obou postav. Takhle to většinou nefunguje, i když tady už bych byl až příliš subjektivní a nad plauzibilností by se dalo spekulovat dlouho. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v listopadu 2010 v Detroitu v Michiganu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama