Reklama

Reklama

The Giant Mechanical Man

  • Austrálie Love Is in the Air
Trailer

Obsahy(1)

Chce to len jednu osobu, pri ktorej sa budete cítiť milovaní, výnimoční a sami sebou bez ohľadu na to, akí čudní si pripadáte. Avšak, rovnako ako aj hlavnej hrdinke Janice (Jenna Fischer), niekedy to trvá možno dlhšie, ako by ste si sami priali... (miriamkah)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Tato nezávislá romantická komedie si snaží vyšlapat cestu k divákům po chůdách a street artem a u mě se jí to docela podařilo. Sice ke čtyřem hvězdičkám ještě něco chybělo, ale přesto stojí za doporučení. Její netradiční přístup k romantice je cítit od začátku, ale důležité je, že vše dojde ke kýženému cíli, což nebývá časté u podobných alternativních kousků. Tentokrát však nečekejte bůhvíjakou řachandu a spíš tu najdete jemný humor, který vychází ze životních situací. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ... A zase nějaké to BLA BLA nakonec. kvůli zdejším novým nepochopitelným pravidlům pro recenze .. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Obyčejný romantický film o dvou lidech, kteří v sobě vzájemně nacházejí spřízněné duše. Jejich hledání životního štěstí je ovšem natolik nudné a režie natolik nezajímavá, že byl pro mě snímek takřka utrpením. Herci ani herečky mi nepadli do oka. Zasmál jsem se vyloženě jen sporadicky, a to hlavně u pasáží, kdy prožívala své minuty na scéně vtipná složka Topher Grace. Film na mě působil dojmem, že se snažil být neskutečně originální, ale pramálo se mu to dařilo. Naopak sklouzával do velmi oblíbených stereotypů. Obávám se, že se jedná o převážně ženskou záležitost. Scénář nebyl napsán pro moje oči. Film mě nedokázal zaujmout prakticky v žádném ohledu. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka eLeR. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Skvěle odehraná posmutnělá náladovka, co mně právě výborně sedla svými názory na život, jaký tady vedeme... Je o lidech, kteří nezapadají do společnosti prázdných žvanilů, co ve velkém kopírují zvrácený recept na to komplexní, umolousané štěstí... v jakési tiché, osobní rebelii se nechají vláčet davem, odevzdaně kráčí na porážku svých nejasných představ o životě, přesto jsou opravdovější, než všichni kolem nich. Jejich potenciál nespí, jen dřímá do doby, která bude stát za úplné probuzení... A je pravda, co se říká, je potřeba jenom jednoho člověka, jednoho... abyste se cítili jedineční, důležití a součástí tohoto světa P.S. To byl vůůůůůl, ten Doug :-) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Je potřeba jenom jednoho člověka, abyste se cítili jedineční, důležití a součástí tohoto světa." Takový docela obyčejný příběh, který se může stát každému z nás. Pocit osamělosti dvou moc sympatických lidiček, kteří se cítí ztracení, ale nevzdávají to a hledají nejen sami sebe, ale i to svoje místo na zemi. Relax a pohoda. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Poměrně neklisoidni mily film, který pro me stal především na osobnosti Janice. Na ni jsem asi jako všichni obdivovala jeji opravdovost a soucitila s ni při zoufalych pokusech jeji sestry, aby ji dohodila svého otresneho známého. Vcelku originálně na mne působil i "mechanicky muz", u kterého se mi zase líbilo, ze neztracel ideály a stal si za svým uměním, i kdyz nenechazel moc uznáni a oceněni. Samozřejmě v realitě je nutné vydělávat, takže občas skončíte i u podradne práce v zoo, nicméně pokud by tam pracovali stejně sympatičtí lidé jako ústřední dvojice, ani by mi to moc nevadilo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo v listopadu 2010 v Detroitu v Michiganu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama