Reklama

Reklama

Žádost o azyl z ekologických důvodů

Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2010, 19 min

Obsahy(1)

“Jmenuji se Brian Kulkaer Larsen, je mi 43 let, pocházím z Kodaně a v České republice žádám o azyl z ekologických důvodů.” Žádost o azyl je hraný dokument, vzdělávací film zaměřený především na mládež. Film natočený v Dánsku představuje dva významné ekologické projekty této země a naváží se s roztomilou legrací do dinosauří neekologické mentality. (Ekofilm)

(více)

Recenze (4)

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

roztomilou legraci si představuju jinak,než autor obsahu a nejspíš i tvůrci,takže bohudík,že nejsem mládež z Dánska...:-) ()

Hvězdář 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem to vůbec nějak pochopil, pak asi tak, že to má být karikatura antiekologického, antievropského a antisociálního člověka, kterou když mládež, na kterou je to cílené, uvidí, tak si řekne, jak vypadá blbě a směšně a nějak změní své chování a postoje. V tom případě mi to připadá opravdu hloupé. Jsem za ekologické zájmy, ale tohle je poněkud trapný pokus o ovlivnění smýšlení žáků základních škol. Ještě, že nám něco takového nepouštěli. I když sranda to je, tak aspoň ta hvězdička. ()

Reklama

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak někdo může natočit krátkometrážní dokumentární film o bláznovi co oslavuje spalování fosilních paliv, odmítá ekologii a rozhazuje na protest odpadky na pláži. Fakt nechápu, těch 19 minut o tom bláznovi se dá tak tak přežít. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama