Reklama

Reklama

Katy Perry: Skutečná tvář

  • USA Katy Perry: Part of Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli - Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. „Vyloženě neodolatelný“snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (84)

Michi88 

všechny recenze uživatele

3,5* Zajímavý dokument o Katy Perry, kde popisuje svůj život, cestu ke slávě a turné v roce 2011. Nikdy jsem se urputně nezajímal o její život, takže jsem vlastně poprvé viděl, jak její cesta ke slávě nebyla vůbec lehká. Už si nemyslím, že složila hit I Kissed a Girl a přes noc se stala megahvězdou. Netušil jsem, jak těžké to pro ní někdy bylo na turné a ani jak prožívala rozvod s Russellem. Velké plus je i to, že průběžně hrají její známe i méně známe songy, právě jako záznam z turné. Mohlo to být trochu lepší, ale rozhodně mě to zaujalo. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Majsterka kostýmov a parochní v dokumentárnom hudobnom filme najskôr ako bežné dievča, dieťa kresťanskych kazateľov. O úspechu sa nedá pochybovať, ale aj keď mala v hitparáde na čele viac ako Beatles alebo Madonna, o tých druhých budeme počuť aj o ďalších 20-30 rokov. Čiastočne životopisný film pobaví koncertnými číslami, ktoré sú originálne, farebné a detinské, až sa dospelý človek čuduje, čo sa mu na tom páči. –––– Fandíme Katy Perry a je nám fuk, kolik nám je! ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo...skvělé písně..parádní náhled na turné, atmosféru v hledišti, na jevišti v zákulisí....povídání a spousta fotek a videí, jak se vlastně tou velkou hvězdou stala a mezitím záběry z jejího osobního života. No neříkám, že někdy mi to nepřišlo trošku trapné, třeba jak šla navštívit svou babičku zatímco kamera už byla vevnitř, ale tak zase kvůli takovým pár blbým scénám jsem si rozhodně nenechala tento dokument znepříjemnit. Někomu může přijít trapné, že někdo nechá natočit dokument, kde se mu rozbije manželství a tak...ale takový je život, takže proč by ne a popravdě kolikrát některá hvězda se nechá v klidu točit, když ráno vstane z postele a má akné na bradě a je jí to úplně u prdele? Na to jen tak někdo kuráž nemá..takže já si těch 5* klíďo píďo dám, protože jsem si to náramně užila. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu překvapilo. Zatím jsem neriskoval pouštěním si filmového životopisu Justina Biebera nebo One Direction, ale Katy mám rád a tenhle film mě v mém názoru na ni jen utvrdil. Je neuvěřitelně sympatická a hlavně je člověk. Myslím, že natočit takový dokument s Lady Gaga, by prostě nešlo, protože i když ji mám rád, tak ona vlastně hraje roli, není jako obyčejný člověk, ale Katy je normální holka, který se splnily její sny a která řeší problémy jako každý z nás, což je tu skvěle ukázané. Naprosto mě dostal moment, kdy byla rozdrcená z rozvodu s Russelem a brečela před koncertem v Sao Paolu, brečela ještě i těsně před tím, než vyjela na pódium a během posledních sekund nahodila úsměv a hrála, že je vše v pohodě. Chápu, že nemůže brečet na pódiu, ale tenhle moment se mi líbil. Byl o tom jak moc reálný obraz se nám dostává. A NEPŘEKVAPIVĚ ČESKÁ DISTRIBUCE ZASE DOJEBALA NÁZEV, PROČ SE NEDRŽÍ JAKO SLOVÁCI PŮVODNÍHO NÁZVU? KOUSEK MNE ZNÍ MNOHEM LÉPE! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Normálně se na tyhle dokumenty nedívám, protože mi vždycky vzadu v hlavě běží otázka, kolik těch situací je opravdových a kolik je jen "představením pro kamery". Ale v tomto případě jsem udělal výjimku. Nejsem fanoušek Katy, nicméně její hudba mi nijak zvlášť nevadí, koukat na ni taky nepovažuju za žádnou formu trestu (a přiznejme si, který chlap by tohle považoval za trest?) a hlavně dokážu uznat, když někdo dokáže něco speciálního. Jak bylo řečeno v tomto dokumentu, jí se povedlo něco, co se nepovedlo žádnému interpretovi (Madonna, Beatles, Rolling Stones…) krom Michaela Jacksona a to mít pět písniček z jednoho alba na prvním místě v hitparádě. To, že i dnes má nejvíce fanoušků na Twitteru taky o něčem svědčí. Navíc, z tohoto dokumentu jsem měl pocit, že ona je opravdu sympatická holka, která si na nic nehraje a opravdu má ráda své fanoušky a uvědomuje si, že jen díky nim je tam, kde je. Ale jak říkám, u těchto dokumentů si nejsem nikdy jistý, co je a co není hrané… 70 %. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (3)

  • Píseň „Wide Awake“, jejíž oficiální videoklip měl světovou premiéru 19. června 2012, byla napsána přímo pro tento dokumentární film. (R´Hell)
  • Snímek dostal rating PG, a to kvůli interpretováním písní s erotickým podtextem, jako jsou „I Kissed a Girl“a „Peacock“. Problematické dále bylo použití slova "shit", které ve filmu 2x zaznělo, záběry na popíjejí piva v scény, v nichž jsou vidět někteří členové štábu kouřit. (R´Hell)
  • Film symbolizuje pomyslnou tečku za albem Teenage Dream, které Katy Perry vydala v srpnu roku 2010. (R´Hell)

Reklama

Reklama