Reklama

Reklama

Katy Perry: Skutečná tvář

  • USA Katy Perry: Part of Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli - Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. „Vyloženě neodolatelný“snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (84)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nie som veľká fanúšička Katy Perry, jej pesničky poznám, niektoré sa mi páčia ale nevyhľadávam ich. Tento dokument som si pozrela zo zvedavosti a myslím, že bol dobrý a zaujímavý a Katy. U Katy som si myslela, presne ako spomínali v dokumente, že jej kariéra sa začala len tak zrazu a stala sa slávnou tiež odrazu. Ona však na tom tvrdo pracovala... Dosť zaujímavé bolo keď počas tej depresie nezrušila koncert a obdivujem ju, že zrazu nahodila ten neprekonateľný pekný úsmev. Katy Perry je jednoznačne zaujímavá osoba musí byť zážitok stretnúť ju osobne. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ja teda nie som do KP nijako zbláznená a dokonca nezvyknem pozerať ani hudobné dokumenty. Možno preto ma tento tak chytil (trochu zmeny). Zapla som ho zo zvedavosti na HBO... a zostala pri ňom sedieť a pozerať. Zaujalo ma nielen zákulisie, biografické údaje (je mi jasné, že nie všetko je úplná realita a pravda;-), ale aj tá úžasná farebnosť jej vystúpení, kreatívne kostýmy, vybuchujúca energia z tej baby, imidž. Hudbu v TV nesledujem, klipy nepoznám a vlastne som pomerne "out", preto ma aj trochu prekvapilo, že ma to baví. Myslím, že je to dobre spravený dokument aj po stránke remeselnej. ()

Reklama

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Z hlediska dokumentu to není nijak zvláštní, vlastně to má snad už typické prvky, které má každý dokument o nějaké hvězde. Růst slávy, vztah, rozpad vztahu, dopad rozpadu vztahu na vystoupení... Ale, vzhledem k tomu, že Katy Perry je mi vážně sympatická, například narozdíl od krajně nesympatické a dle mého názoru už i dost neupřímné Lady Gaga, jejíž hudbu mám sice rád, ale od Katy se liší právě tím, že Katy snad nemůže být někomu nesympatická. Je střelená, kreativní a nedovádí to do takových zbytečných a nechutných extrémů jako Gaga. A proto jsem jí po celou dobu dokumentu fandil a fandím jí pořád. Protože v mnoha lidech rozsvítila jejich ohňostroje a dodala jim inspiraci a úsměv na tváři. A ano, já věřím v tvou šílenost, protože to je důvod, proč jsi tak speciální! A ano, Katy umí zpívat naživo! ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

OK film. Čekal jsem teda mnohem víc dokumentu, ale dejme tomu. Její cestu do aktuální verze to ukáže během 20 minut, zbytek už je dokumentárně jen halda zbytečných mluvících hlav skoro o ničem. Záběry z koncerty jsou velmi profi, takže fanoušci si přijdou na své, pohled do zákulisí taky ujde. Pro nefanouška ale není moc, co byste v tom filmu našli. Prostě jen její tour a hromada proma kolem. Má to ale svý zábavný části (fanoušci, "cameo" Lady Gaga), takže to neurazí, ale ani nenadchne. ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem při rozhovoru na otázku "Jaké je vaše vysněné povolání?" odpověděl: "Osobní nabíječ Katy Perry a Scarlett Johansson!". Přesně tak, Katy je pro mě holkou, které bych při zvracení podržel vlasy a to bez jakýchkoliv námitek. Jó, jsem sice na lehce hubenější, ale to jí vždycky odpustím, zvláště když si ve sprše zpívám Hot n Cold. Taky je třeba podotknout, že švihlé holky mám rád, jen to mám do JůEsEj trochu z ruky, takže zůstanu jen u večerním singleplayeru nad Katyinými fotkami. Musím taky přiznat, že během sledování mi až bylo líto, že jsem nešel na její koncert v Praze, protože i z pitomého dokumentu sršela ta energie stejně jako z jejích prsou všemožné věci v jejích videoklipech. Celebrity to každopádně nemají jednoduché, ale taky si to samy zvolily, já raději zůstanu sexy hasičem, rockerem se slabostí pro Katy. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (3)

  • Snímek dostal rating PG, a to kvůli interpretováním písní s erotickým podtextem, jako jsou „I Kissed a Girl“a „Peacock“. Problematické dále bylo použití slova "shit", které ve filmu 2x zaznělo, záběry na popíjejí piva v scény, v nichž jsou vidět někteří členové štábu kouřit. (R´Hell)
  • Film symbolizuje pomyslnou tečku za albem Teenage Dream, které Katy Perry vydala v srpnu roku 2010. (R´Hell)
  • Píseň „Wide Awake“, jejíž oficiální videoklip měl světovou premiéru 19. června 2012, byla napsána přímo pro tento dokumentární film. (R´Hell)

Reklama

Reklama