Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (500)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že si teď většina lidí klepe na hlavu, co mi hráblo a proč dávám zrovna tomuhle filmu takové hodnocení, jaké jsem mu dal. Já vím, že to je přehnané, je to pořádně přehnané, ale copak nemám alespoň jedno prostor na trochu subjektivity? Tak tohle je zrovna ta chvíle a já bych chtěl něco málo napsat o filmu, který mě donutil se v kině smát většinu jeho stopáže. Ano, mnohdy proto, že některé scény byly hodně trapné a blbé, ale v tu chvíli mi to vůbec nevadilo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/09/machri-2-2013-90.html ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Oproti snesitelné a místy i celkem zábavné jedničce je pokračování Machrů na úrovni snesitelnosti. Nejhorší je, že ten dementní humor už nebyl ani zábavný a pokud jsem se zasmál, tak jsem zároveň (možná i nad sebou) kroutil hlavou. Tohle jsou totiž přesně ty "komediální" vody, kam by se Adam Sandler už neměl vydávat. Přijde mi to hrozně nucené, povrchní, nevkusně infantilní a hraje v tom Taylor Lautner. Příště by to chtělo alespoň mikrodávku nadhledu a alespoň trochu filmový scénář - tohle byl jen sled bizarně poskládaných epizod do formátu celovečerního filmu. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jestliže se dalo říct o prvním díle že měl nějakou myšlenku, tak druhý ji jednoznačně nemá. Příběh je kořeněn jednotlivými rádoby legračními výstupy, které ani nezapadají do děje (pokud zde tedy nějaký děj vůbec je). Sandler nám trošku slábne a jeho nejlepší časy jsou zdá se pryč. Příjemně mě překvapil například Shaq O'Neal. Druhý díl působí notně zbytečným dojmem a styl humoru je ještě více nedospělý než minule. 40% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pro koho je film určen? Milovníkům Sandlera, trapných stereotypů, zvracení, výstřihu Salmy Hayek a hloupých vtipů. Co oslovilo mě – hudba, dobrá atmosféra v části s mejdanem, asi tři vtípky a velehod Shaquilla O'Neala. S lítostí musím uznat, že od Sandlera jsem viděl ještě větší sračky; ale i tak jsou v tomhle případě 2* možná moc. # [viděno: monitor, 5.1 # příběh 4 | hudba 7 | humor 2 | akce 4 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jde snad o největší propad kvality mezi prvním a druhým dílem, jemuž jsem byl diváckým svědkem. Sandler sice u mě požívá výsostné postavení a nedám na něj dopustit, ale proč se musel za každou cenu pouštět do pokračování, když už došly nápady? Dodnes vzpomínám na jedničku, že jsem se nechal unést jednoduchým nápadem a sledoval blbnutí party čtyřicátníků s manželkami a dětmi. A smál jsem se od začátku do konce. Takže dvojka mě nesmírně lákala, na slabé hodnocení jsem nehleděl. Už začátek s jelením močením ve mně vyvolal neblahé tušení, které narůstalo víc a víc. Jedná stupidita střídala druhou v kombinaci s nechutností a trapností. O ději se vůbec nedá mluvil, humor zmizel - je to hodně smutné konstatování, když nejvtipnější Sandlerovu scénu představuje to, že zlomí nohu svému filmovému synovi. Tenhle film fakt nezachrání nic a odpad nedám jen proto, že tomuto typu hodnocení se fakt snažím vyhýbat. A přece jen Sandler si díky dřívějším kouskům trochu shovívavosti zaslouží. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pre Adama Sandlera, Chrisa Rocka a Steva Austina sa nejedná o prvú spoluprácu. Zahrali si spolu už vo filme Za mrežami (2005). (AdamesWWE)

Reklama

Reklama