Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ano, je to zbytecny pokracovani, ale to mu nic neubira na zabavnosti. Vratila se temer kompletni sestava, akorat bez Schneidera, ale to neni zadna velka ztrata. No a jinak se vicemene nic nezmenilo, tatici zase vzpominaj na leta kaleni, vsude se motaj deti a manzelky, neni tu zadnej poradnej pribeh, proste takovy letni prazdninovy blbnuti, ktery vrcholi ultimatni kalbou. Z hercu nikdo vylozene nevycniva, ale kazdej dostane drobet prostoru. Nerozjedou to tak sice naplno, ale zase se dobre doplnujou. Celkove proste 100 minutova pohodicka na vypnuti mozku, sice to neni zadnej ultimatni komedialni naklad, ale jako odpocinkova zalezitost perfektni. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Druzí "Machři" jsou pospojovány z rádobyvtipných situací, které nedrží pohromadě ani ten jelen, který všechny na začátku pochčije. Bohužel se opět manželka, děti a známí Adama Sandlera přišli vyblbnout před kameru. Tentokrát nějak díkybohu zapomněli na Roba Schneidera. Bez mučení, ale přiznávám, že pár míst vtipných bylo. Vrcholem mohla být zahradní party ve stylu devadesátých let. Bohužel se tak nestalo. Nejvtipnější byla místa, kde se objevil Taylor Lautner jako namachrovaný vysokoškolák. To nemělo chybu! ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená ne tak čistě rodinná komedie, ve které je spousta vtipných scén u kterých jsem se hodně zasmál. Jsou tu i nějaký ty nechutnější scénky, ale není jich tolik. Filmek je bláznivá podívaná a všichni se sem hodili. Najdou se zde i nějaký ty trochu emotivní momenty. Jako další sandlerovka filmek opět nezklamal a já si ho užil. Jediný co tu chybělo je Rob Sch. který byl v jedničce. Příjemná a svěží komedie který dávám 90% :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první Grown Ups patří spolu s další Dugan-Sandlerovkou Just Go Wih It mezi moje top komedie posledních let a ani dvojka mě nezklamala.Pohled na hodnocení tady je sice tristní,ale co už.Dvojka je slabší než první díl a mnohdy připomíná spíš sled náhodných scének,ale ani to nakonec nevadí a já se bavil.Pa Jackovi a Jill je tohle jiná liga a jedna z nejlepších komedií letošního roku...80% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krizi středního věku lze čelit různě, třeba postavit scénář vlastního filmu na kých-grk-prd „fóru“ a doufat ve vysoké procento diváků s prodělanou lobotomií.. Bezvýznamná dějová linka (děti jsou poklad, zúčtování s vysokou) a kolem ní skeče, které se pokouší v různých intenzitách trapnosti ještě něco dostat z vemene jedničky. Z Buscemiho mi bylo zase ouzko.. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • Pre Adama Sandlera, Chrisa Rocka a Steva Austina sa nejedná o prvú spoluprácu. Zahrali si spolu už vo filme Za mrežami (2005). (AdamesWWE)

Reklama

Reklama