Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 2

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (105)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tematicky nie príliš výživný materiál bez vitamínov, predhodený dnešnému, ťažko odskúšaného a v prebytku podobných pokusov sa bahniacemu divákovi. Prvopot ma nezaujímal a tu som narazila na zrkadlovku, ktorou sa živí režisér s inovačnou neschopnosťou. Pár atmosferických " fototapiet" celkový účinok neposilní. Psycho-dráma a táto teda na povzbudenie žánru nechýbala. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele

„Dělám to z čisté lásky. Boží vůle nechť se stane.“  Hodně poutavý námět a moc jsem se těšila na temnou pošahanou rodinku se zajímavou minulostí. Klady: Velmi příjemný thriller přesně jak jsem čekala a nezklamala jsem se. Temná atmosféra deštivého městečka, pohledy do minulosti i nemoc hlavních postav. To vše do sebe krásně zapadalo a tvořilo naprosto dokonalou a mrazivou atmosféru. Fajn děj s perfektním závěrem zakončeným jak jinak než sváteční "večeří", na kterou asi dlouho nezapomenu ale spíše v tom dobrém slova smyslu. Zápory: Obecně se ale film děsně táhnul a dal si opravdu na čas, než přišla první pořádná akce. Vlastně ani nevím proč ale nakonec i obsahově nemůžu nazvat děj něčím, co by mě vystřelilo z trenek bohužel… Hodnocení: 60 % / 6 z 10 – Fanoušci thrillerů budou nadšeni. I když se mi film líbil jednou asi stačilo. (7.) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Temný príbeh nenápadnej newyorskej rodinky, ktorá za dvermi svojho príbytku ukrýva krvavé tajomstvo svojho životného štýlu. Keď sa však do oblasti priženú ťažké dažde a vyplavia pozostatky obetí z okolia, na rodinu začne postupne padať tieň podozrenia. Síce som nevidel mexický originál z r. 2010, keďže ma zatiaľ neláka, tak ako ma príliš nelákala ani táto novinka. Takže aspoň nie som sklamaný. Pretože aj keď je to vcelku slušne natočené, neponúka to vlastne nič, čo by ma výraznejšie zaujalo. Príliš rozvláčne tempo, ešte rozvláčnejší dej, nezaujímavé postavy, atmosféru aby človek hľadal lupou (pokiaľ si ju silou-mocou nevsugeruje) a napätie + hororové prvky boli na môj vkus až príliš hlboko zakryté tým množstvom pseudo-štýlového balastu. Ale budem dobrý a dám aspoň tie 2*. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

We Are What We Are sa spočiatku javí ako predlhá nuda, ale to len režisér rafinovane necháva vstúpiť diváka do sveta podivnej rodinky, až ho dovedie na samý koniec hrôzy. Filmu nejde neuprieť prvotriednu filmárčinu, sympatické postavy dievčat či vynikajúcu gotickú atmosféru, ale chýbalo mi tam o kúsok viac napätia. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Parkerovi se vždy drží od všech ostatních sousedů trochu opodál. Jejich okolí to přikládá jejich náboženskému vyznání, ale nikdo netuší, že Parkovic rodina má jedno temné tajemství. Až dlouhotrvající přívalové deště vynesou jejich tajemství napovrch (a to doslova)... I když mne námět po přečtení obsahu docela zaujal, realita byla docela jiná. U filmu jsem se dost nudil, a nějak jsem se do něj nedokázal zabřednout. Z části to bylo způsobeno tím, že se autoři moc nedohodli, jaký film vlastně točí - zda něco jako horor, nebo obyčejnou detektivku, a nebo jen "drama ze života", kde se dospívající dcerky musí starat po smrti matky o zbytek rodiny. Z druhé části to bylo jakoukoliv absencí zajímavých postav, či náznaku zápletky - vše se tak pomaloučku odvíjí od úvodních do závěrečných titulků bez špetky invence či překvapení. Ani mne neláká se podívat na původní originál, i vzhledem k tomu, že je ještě mnohem hůře hodnocen než tento remake.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení trvalo 26 dní. Stejně jako režisérův předchozí film Stake Land (2010) se natáčelo v Catskills Mountain na severu státu New York (Rob Roy)
  • V 83. minúte, keď otec číta v Andersovom (Wyatt Russell) mobile SMS od doktora (Michael Parks), nečíta žiadnu SMS, ale dopredu napísanú poznámku v pripomienkovači. Zároveň si je možné všimnúť, že telefón je bez signálu. (gfrusvk)

Reklama

Reklama