Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vidya Bagchi přilétá z Londýna do Kalkaty, aby pátrala po svém manželovi, který zde měl jako počítačový expert něco narychlo vyřešit. V samotné Kalkatě však není nikdo, kdo by si na něj nebo jeho práci pamatoval. Vidya navzdory komplikacím v hledání nepolevuje. Jak však spolu souvisejí její zmizelý manžel a starý teroristický útok na metro v Kalkatě? (Vavča)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Indické Tři dny Kondora nebo tak něco. Vidya Balan to zahrála dobře. Ovšem ta překombinovaná konspirace ostatních. V amerických filmech mají zloduši alespoň srozumitelný motiv. Tady mi zůstává nezodpovězená jedna základní otázka: PROČ? Z režisérovy filmografie u mě jasně vede Jhankaar Beats. Ta schválně jestli se to někdy změní. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

POZOR SPOILER! Věru nečekaný zážitek - nikde žádné klišé ani sentiment, patřičná dávka napětí, humoru a atmosféry ale hlavně Vidya Balan, která je prostě k sežrání! Do oboru "prego" na svých oblíbených stránkách zavítám jen zcela výjimečně, ale v tomhle případě úplně chápu strážníka Ranu a jeho choutky (no dobře, u toho romantického mouly možná i city, když jinak nedáte). Ačkoliv to jak si paní Bagchi představuje píchání mne v samém závěru poněkud odradilo... ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Slušná kamera, kopec prestrihov a tiež "iná" hudba urobili z tohto filmu netradičný indický film. Príbeh bol zaujímavý, koniec prekvapivý, herci prirodzení (osobne ma najviac bavil drsný frajer Khan) a ku tomu všetkému rušná Kalkata, indické zvyky, tradície, kuchyňa ... a nemalo to ani tri hodiny. Vydarená vecička. (filmová výzva 2017 - hanagi) a Videné v rámci 30 dní so svetovou kinematografiou (marec 2017) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Parádně promyšlený příběh, film který není ani čistokrevým thrillerem nebo akcí, ale perfektně promyšleným dramatem, postupným detektivním pátráním, co vás vtáhne. Vidya Balan je charismatická herečka, která je prostě bezprostřední, skvělá ve své roli, ohromně sympatická,. Zvraty jsou napínavé a finále graduje, jak má, dobrá kamera, atmosféra přelidněné Kalkaty má také něco do sebe. Letos jsem překvapen nad míru, nejlepší filmy letošní sezóny 2011/12 pro mě totiž zatím jsou The Raid(Indonésie), Headshot(Thajsko), a nyní hodnocený kousek z Indie. Pánové z Koreje, HK, Číny, Japonska by se nad sebou měli zamyslet, protože jim roste tvrdá, kvalitní konkurence. A kdo ví, třeba se časem dočkáme i něčeho zajímavého z Malajsie(kde o sobě dali vědět kdysi tímto titulem http://www.csfd.cz/film/283523-laska-mezi-kapkami-ledove-triste/) nebo Filipín a regionů, které mají tradičně nálepku velkotováren na nekvalitní výrobky... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

BOHOVÉ STVOŘILI DÉMONY. PROPŮJČILI JIM MOC. ALE KDYŽ DÉMONI SVOU MOC ZAČALI ZNEUŽÍVAT, BOHOVÉ STVOŘILI MOTHER DURGA. ABY DÉMONY ZNIČILA. ŘÍKÁ SE, ŽE BOHYNĚ DURGA BYLA STVOŘENA SPOLEČNOU SILOU VŠECH MATEK.... /// Když šílenej indickej chemik místo zvolání ,,Heuréka! Pláče!“ drží hubu a pošle vzorek do metra, maj se v Kalkatě indiáni (vím, vím...nejsu blbé...) na co těšit. ŽÁDÁME PASAŽÉRY.... Zajímavej (indickej Steven Soderbergh?) styl vyprávění se zvláštní atmosférou, jako když dvanáctku prokládáš desítkou (pivo uchyláku!). Indická představa thrilleru potěší sympaticky se zamotávajícím se příběhem, do kterýho nejdou namontovat ty jejich barevný tanečky a popěvky (proto ,,jen“ 2 hodiny...), pokusem o romantiku (proto ,,ty“ 2 hodiny...) a dokonalým rozuzlením. Nečekejte Finchera, ale tam v Bollywoodu jsou zase o kousek dál. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Cože? Indickej film bez barevnejch tančících indiánů? Sci-Fi! (hovno sci-fi, thriller to je!). 2.) Rád ponořím nozdry do atmosférou nasáklý Kalkaty. 3.) Thx za titule ,,richja“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Reklama