Reklama

Reklama

Uvězněn ve výtahu

(TV film)
  • Česko Uvězněni ve výtahu (více)

Obsahy(1)

Osobní výtahy patří k nejpoužívanjěším druhům moderní dopravy. Svět bez nich by vypadal zaručeně zcela jinak. Domy by se stavěly maximálně do třetího či čtvrtého patra, mnoho starších a nemocných lidí by muselo vyhledávat pouze přízemní byty a ti, co bydlí ve vyšších patrech, by měli rozhodně lepší fyzickou kondici. Současné výtahy jsou z 99 procent bezpečné. Bez nadsázky se tvrdí, že jejich obětmi jsou nejčastěji servisní technici, ale občas postihne fatální či jen nepříjemná nehoda i jejich uživatele. Na jednom takovém případě upzornňují autoři amerického dokumentu záludnosti, které nás mohou při cestování výtahy potkat. Vedle toho ovšem seznamují diváky s principy provozu zdviží a s tím, co jejich výrobci dělají pro bezpečnost stamilionů lidí, kteří je denně na celém světě používají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ma viac zaujal komentár uživatela Peytl, ako tento dokument. Keď som bol malý tak som bol par krát zaseknutý vo výťahu a určite dlhšie ako 15. minút. Nemyslím si, že je to nejak ojedinelé. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Velmi specializované málo známé téma. Škoda že tvůrci neshromáždily nějaké pikantní historky. ()

Reklama

infected 

všechny recenze uživatele

Podle mne dokonalý dokument,výtahy od A do Z,historie,příběhy obyčejných lidí,zákulisí strojoven a jsem rád že se tvůrci koukli i na zoubek výtahům v největší výškové budově světa a nezapoměli ani na tragické "dvojčata". Pěkné záběry spolu s grafickou animací. Ale chápu že ne každého to zajímá. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

No ty krávo, jmenuji se John Pizda a ve výtahu jsem se zasek na celých 15 minut, vole, no a další nepředstavitelné horory, za ovšem nejhorší zážitek pokládám představu, kdy se má v kabině zdviže pářit zmutovaná bobří samice, která by tímto aktem zlomila své výtahové prokletí, jako že je Bůh nade mnou, byla za svůj život již třikrát zaseklá, TŘIKRÁT!!!! neuvěřitelné a to je jí teprve 113 let. Skvost... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama