Reklama

Reklama

Úspěšný meteorolog Dallas hlásí počasí na místní televizní stanici. Je to především nenapravitelný sukničkář, který má stále hluboko do kapsy. Jeho přítel Ben je zase samotářský intelektuál s touhou změnit svět. Jednoho dne se Ben vřítí do budovy televizní stanice a Dallas se od něj dozví, že mu zemřel otec. Dozvídá se, že po něm zdědil velký majetek. Ben je zprvu nešťastný, pak si ale začne vymýšlet projekty, jak využít zděděného majetku k sociálním účelům. To se samozřejmě nelíbí Benově sestře Terry, která zdědila pouze 350 tisíc dolarů. Napadne otcovu závěť s tím, že Ben trpí psychickým onemocněním. Psychiatr sice zjistí, že Ben skutečně trpí mírnou formou jakési psychické poruchy, na prohlášení, že Ben je nesvéprávný, to však nestačí. Navíc se Terry obává vdovy po svém otci, mladičké Angely. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (31)

misterz 

všechny recenze uživatele

Oboch hlavnych hercov mám rád, len čo z toho keď dejová linka je len akýsi blábol, bez šťavy a štipky zaujímavosti? Len si to tu tak plynie a nič z toho. čakal som aspoň humorné situácie, no aj tých je tu len veľmi málo, respektíve nič také, čo by aspoň trochu zdvihlo obočie. Podpriemer. 40/100 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nic komediálního jsem v tomhle filmu nenašel. Sice zde hrají Zach a Owen, ovšem jedná se o jakýsi pokus natočit s těmito dvěma drama. Ano pokus, Zach se sice poprvé v životě oholil, nicméně do "příběhu" jsem se nedokázal první hodinu vůbec jakkoliv vpravit a ani později to není o mnoho lepší. Celé je to velmi zvláštně natočeno. Jak vám říkám. Nevím. 35% ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se docela těšila. Hodnocení mě trošku překvapilo, ale přesto jsem o filmu nijak nepochybovala a těšila se dál. Je teda pravda, že pouze komedie to určitě není. Na můj vkus až moc romantiky, jinak dost dobrý film. Zasmála jsem se, občas i hodně, takže rozhodně nesouhlasím s ostatními, že to nemá s komedií nic společného. Celkově se mě film opravdu hodně líbil a ani mi nevadilo, že trval skoro dvě hodiny. Pět hvězdiček ale filmu prostě dát nemůžu, jak už jsem psala, na můj vkus příliš romantiky ... Jako pardon, ale sukničkář, který se "šíleně" zamiluje do nějaké ženské a jeho život se najednou totálně obrátí vzhůru nohama a žádná jiná ženská už ho nezajímá, to je prostě už moc velká americká slaďárna ... I když, ono se s tím v komedii s Owenem vždycky musí počítat ... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vlastně není ani moc vtipná. Spíš jde o to, že je to drama, ale problém je v tom, že se zde řeší takové hlouposti, že by to komické být mělo. Jenže to se neděje, bohužel. Film, který má skvělé herce, ale je naprosto neschopný s nimi cokoli nabídnout. V poslední době je to poměrně standardní stav americké komedie. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Komedie? Komedie? KOMEDIE? Kde? Já asi viděla jiný film. Film, jenž, na to o čem byl (o hovně, ne pardon... naprosto o ničem), byl setsakramensky dlouhý. Necelé dvě hodiny.... málem jsem se unudila k smrti. Ještě v životě jsem žádný film tolikrát nestopla a nešla si udělat např. svačinu, pedikúru, dokonce i něco málo do školy.... až tak byl tento snímek nudný. Jediné dvě věci, díky kterým nedávám odpad, jsou Zach Galifianakis bez vousů!!!!! (snažila jsem se najít nějaký screenshot nebo fotku z té části filmu a ani ta není dostupná!!!! Jen nějaká sto let stará.) a ta Laura Ramsey, kterou mimochodem vůbec neznám, byla moc přirozeně krásná. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama