Reklama

Reklama

Vražedná minulost

Trailer 2

Mladá dívka je vězněm časové smyčky, která se ale ne vždy opakuje stejně. Musí odhalit pravdu, nicméně její činy ovlivňují ji i další osoby. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

oLí 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsem před projekcí věděl asi tolik co Eskymák o pěstování kokosových ořechů. Takže mne ihned zezačátku při "druhém dni" zaujal a abych se přiznal, i přes to soft podání mě nepustil až do konce. Hodně mě to bavilo. Proč jen 3* je prosté, pod ně bych nešel, je to někde mezi 3-4. Film je to prostě dobrý, tečka. Ale být trošku víc drsnější, ne tolik zaměřený na mladší publikum, přidat do toho více teroru na divákovu psychiku, zkrátka tohle je odtučněnej produkt, kterej by jinak mohl aspirovat na jeden z nejlepších horrorů roku, škoda - 6/10. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

16 ročná Lisa je chytená v časovej slučke a prežíva so svojou rodinou stále ten istý deň, pričom si je toho vedomá iba ona. Vie, že sú v skutočnosti iba duchovia, ale zároveň sa snaží zistiť tajomstvo domu skôr než sa všetko spustí znova. Keď však začne s objavovaním napredovať, nastávajú (ne)patrné zmeny a nič nie je isté... Mysteriózny duchársky horor, do ktorého režisér vtisol svoj známy štýl, vďaka čomu to nepôsobí až tak otrepane, hoci tá ghost story má k tomu značný nábeh. Spracované je to však takým opatrnejším spôsobom, až som mal pocit, že pozerám jeden z tých hororov pre deti. Ale našťastie je to dostatočne zaujímavé a atmosférické na to, aby človek zo zvedavosti na finále pretrpel nedostatky, stereotyp a hluché miesta. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

" Na Hromnice o Hauntera více ". Alebo ako sa Natali zamotáva do filmárskej pavučiny, za výdatnej pomoci huh dostupných ( a pomaly všade videných ) výplachov na povzbudenie popcorn vedra, aby bolo the megahuh. Za výborného Stephena a napriek trendovému využívania oldies skladieb ( J.Angel ) si vytrhnem 3 rezáky aj keď jeden bol mliečny. Apropó Abigail, tá bola ktorýmkoľvek palcom nadol ! ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Prvotní nápad byl zajímavý, ale jak plynul čas, postupně se z toho stávala patlanina s lekačkama pro děcka. K mému neuspokojení velkou měrou přispěla Abigail Breslin, jelikož její ustrašený obličej a grimasy byly falešnější než nespočet pištějících blondýn v tílku utíkající v céčkových hororech před vrahem s kudlou. 20% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Film, kde živí strašej strašidla, strašidla strašej živý a taky se tu strašidla strašej navzájem. Sice to vypadá jako zmatek, ale ten nápad neni celkově vůbec špatnej, ale zpracování se Natalimu příliš nepovedlo. Nemá to herce, nemá to atmosféru, nemá to lekačky. A když to nemá ani jednu z ingrediencí, která dělá dobrej horor dobrym hororem, začnou vyplouvat na povrch díry v logice. A že jich tady bylo sakra dost. Je to škoda, protože scénárista zjevně nebyl úplný pako a jméno režiséra taky slibovalo něco víc. Ale halt to tentokrát nevyšlo. Snad příště. 30% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Lisa (Abigail Breslin) otvára skryté dvere od "jaskyne", sa v zámku kľúč nenachádza. V nasledujúcom zábere tam už ale je. (danci7891)
  • Lisa (Abigail Breslin) má na sobě většinu času tričko s britskou hudební skupinou Siouxsie and the Banshees. (Kejf.)
  • Film se natáčel v Torontu a Brantfordu v Ontáriu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama