Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý americký pár se v roce 1930 přistěhuje do státu Cearé v Brazílii. Zatímco muž zde hledá naleziště ropy, jeho krásná manželka Donna se zamiluje do místního hrubého, ale okouzlujícího rybáře. Zakázaná láska zanedlouho zničí její manželství a naruší morálku v malé vesnici, kde oni žijí. (wayne99)

Recenze (3)

wayne99 

všechny recenze uživatele

Překrásný film z překrásného prostředí – natáčel se celý v Brazílii a zejména záběry na písečné pláže (bílé duny), průzračné moře a okolní krajinu jsou opravdu nádherné. Vše navíc umocňuje krásná hudba. Ani děj filmu není úplně fádní a už vůbec nejde o žádné erotické drama, jak se leckde píše – odvážných scén tam není o nic víc, než třeba v Maximálním riziku. Režisér filmu Fábio Barreto byl za svůj předchozí snímek Quatrilho nominován na Oscara, v kategorii Nejlepší cizojazyčný film. Bela Donna sice podobné ambice nemá, ale pokud máte rádi léto, prázdninovou pohodu, exotickou dovolenou a třeba i trochu romantiky, tak právě tohle všechno film vrchovatě nabízí. A jako bonus překrásná Natasha Henstridge v nejlepší formě – poznáte mimo jiné, že je výborná plavkyně, jde totiž o jeden z jejích prvních filmů, kde se ještě nenechala dublovat. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Stejná sračka s ujetým scénářem, jakých je tu více (Tři). Krásná svině nasadí parohy svému muži a ještě je prezentována jako chudinka. To už tu přece bylo. Zmíněný druhý zástupce měl alespoň trošku šťastný konec. Ale tohle? Malena když pobuřovala vesnici, tak to alespoň nedělala starýmu za zadkem a neporušovala manželský slib (a to nejsem nějaký velký puritán). Myslím, že Johny Depp by mohl manželovi poradit, jak zatočit s nevěrnicí ;-) PS: psycho nejsem, stará mne nepodvedla, ale když vidím, jak si to nějaká pipina ve filmu rozdává s největším debilem na scéně a hned potom běží dát pusu starýmu, tak bych ji profackoval. PS2: Chtěl jsem jsem dát Nataše alespoň dvě hvězdy za to, jak svou postavou obohatila film, ale sama si to doslova zkur**la ... tak se raději kouknu na souseda zabijáka, tam vypadá taky pěkně a nemusím se rozčilovat kvůli jejímu chování. ()

Reklama

Reklama