Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostá venkovská dívka vede klidný život bez překvapení a náhlých změn. Zná i svého ženicha a dovede si představit jak budou probíhat její budoucí léta. Vše se změní, když se ve vesnici objeví začínající londýnský advokát. Mezi oběma mladými lidmi vzniká silné citové pouto, přerůstající v lásku... Milostný příběh podle povídky Johna Galsworthyho je režisérem Haggardem pietně převeden do filmové podoby s elitou mladých anglických herců a slavnou Susannah Yorkovou. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nádherný smutně romantický příběh, odehrávající se v období před 1.světovou válkou na anglickém venkově. Někomu to možná přijde fádní, já jsem z něj byl ale naměkko. Výborně zahráli James Wilby a Imogen Stubbs, oba byli velice dobře obsazeni a tudíž ve svých rolích dobře vynikli. Pro ty, kteří (nebo které) si u filmu občas rádi popláčou, je tento Letní příběh jako stvořený. A abych nezapomněl - překrásná hudba! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príjemný film z anglického vidieka, ktorý prináša úprimný milostný vzťah dvoch mladých ľudí. Možno ho prináša osud a možno ho osud aj odnesie. Páčili sa mi aj tie rôzne peripetie, vniesli do toho napätie. Naopak, to, ako sa mladík k svojej láske zachoval, či už so zbabelosti alebo z iných dôvodov, vo mne ako zástupcovi mužského pokolenia vyvolalo pocit hanby. Príčina ani nebola jasne vysvetlená, aj keď tam boli nejaké náznaky. Imogen Stubbsová bola rozkošná a chválim tiež hudobný motív. ()

Fido 

všechny recenze uživatele

Zbabělost a některá provinění s sebou neseme celý život, pokud odmítáme Toho, který by je odpustil... Mimochodem na uložto je český dabing z roku 1995, film sice v mizerné kvalitě, nicméně k zamyšlení podpořenému nádhernou hudbou George Delerua stačí. ()

Zofinka2 

všechny recenze uživatele

Bylo to hezký. Pobrečíte si. Dobře angličtinu neovládám, tak jsem tam neporozuměla dvěma věcem. Koukala jsem, jestli seženu knížku a neseženu. Tak smůla. Už nebudu raději koukat na film bez titulků, když neseženu knihu. Film mi ani nedal spát. Tak hodně mě dostal. ()

Reklama

Reklama