Reklama

Reklama

Chicago Fire

(seriál)
  • USA Chicago Fire
Trailer 1
USA, (2012–2024), 176 h 8 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Jesse Spencer, Taylor Kinney, Yuriy Sardarov, Christian Stolte, Eamonn Walker, Monica Raymund, Joe Minoso, Randy Flagler, David Eigenberg, Anne Lockhart (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(252)

Adrenalin do žil a slzy do očí... Elitní tým hasičů bojuje o životy druhých, zatímco ty jejich jsou ve stálém ohrožení. Chicago Fire nás zavádí na 51. hasičskou stanici k elitní požární, záchranné a zdravotnické jednotce. Ukazuje prestižní povolání, které je neuvěřitelně nebezpečné, vyčerpávající a stresující, avšak také naplňující a vzrušující. Žádný stereotyp tu nenajdete. Hrdinové z 51. směřují do míst, odkud ostatní utíkají. Navzdory všem rozdílům, rozporům či osobním antipatiím se v profesním životě tento tým snaží čelit situacím spojeným se životem a smrtí jako rodina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (47)

Trailer 1

Recenze (82)

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem opravdu žrala, seriál na mě působil jako zjevení. Všichni se chovali tak nenuceně a sympaticky, akce byly skvělý,ale v druhý se to nějak zvrtlo a mí oblíbenci se začli chovat dost nesnesitelně, klišé střídalo klišé ,a když už i hostující Sophia Bush ztratila kouzlo, které měla v OTH...!...nakopala bych je všechny do prdele! Svuj hněv jsem vyjádřila, jak mám ve zvyku, velice drsně-snížila jsem hodnocení o hvězdičku! A větší slizouny než ty(naštěstí jen hostující) fízlovský kamarádíčky by člověk hledal dlouho- Sophia Bush i bez dřívějšího kouzla jistě odpustí, ona je výjimka ;) ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

1. série # Po všech těch seriálech na hrdiny, CSI policisty a hrdiny v kápích jsem náhodou narazil na Chicago Fire. Nutno podotknout, že mě už nic nebavilo tak jako právě tento seriál. Také tu máme hru na hrdiny, zajímavé případy, kterými se hasiči zabývají, ale i ty problémy postavené mimo práci a i když jsou hodně takové ... marné, tak jsem je žral i s navijákem a vše kolem postav mě naprosto bavilo a lákalo k dalšímu dílu. Rozhodně překvapení s neotřelým nápadem, reálným zpracováním a sympatickým týmem! 1. sezóna - 85% ()

Reklama

hazaba 

všechny recenze uživatele

Další ze seriálů, na které jsem získala závislost. Je to sice zasazené do prostředí hasičů, ale spíše než o samotné záběry z akcí, kterých je docela dost, sledujeme osudy jednotlivých osob. Občas to jde až do telenovely, ale stále to balancuje na hraně, takže zatím dobré, a to jsem už v páté řadě :-) ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Nejmilejší překvapení z americký seriálový produkce této sezóny, všechno tak jak má, sympatický uvěřitelný postavy (až na ty modelky se sanitkou), solidní look a minimum patosu. Nějaká ta traumata hlavních hrdinů - smrt kolegy, rozchody, nemoci - tu holt musí být, ale po prvním díle se těším i na další. Škoda, že vzhledem ke sledovanosti se z toho asi nevyklube držák typu Pohotovost, ke kterýmu se seriál asi nejvíce blíží. 70%. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsou to hasiči (možná nejvíce sexy povolání vůbec:-)), nejsem nijak nadšená. Po vizuální stránce, kterou tu většina lidí vyzdvihuje do nebes, se jedná o lepší průměr, vztahově-problémová rovina mě nechytla téměř vůbec. Nevím, možná za to může fakt, že všichni - i v těch nejkrušnějších chvílích - vypadají, jako by právě vypadli ze stránek módního časopisu... Bože, vybavila se mi "Pobřežní hlídka".XD ()

Galerie (5 239)

Zajímavosti (16)

  • V pilotním dílu seriálu si sám sebe zahrál Rahm Emanuel, skutečný starosta Chicaga. Své účinkování ale podmínil tím, že show musí investovat do fondu určeného vdovám hasičů a sirotkům. (jirijost)
  • Pro účely natáčení byla ve studiu postavena kopie celé požární stanice. Byla detailně zkonstruována na vzor té reálné, která skutečně stojí v Chicagu na 1360 S. Blue Island Avenue. Natáčení tedy probíhalo jak ve studiu, tak i ve skutečné plně schopné a aktivní požární stanici. (Borrtex)
  • Dýchací masky, které herci nosí při požárních akcích, jsou nereálné. Byly vyrobeny speciálně pro seriál a byly z nich odstraněny důležité součásti, aby bylo hercům lépe vidět do obličeje. (Borrtex)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama