Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

socket7 odpad!

všechny recenze uživatele

Transformer Hitler který funguje na kmenové buňky? Wipe-out zbraně? 100 letý přešívaný Mengele? Plácání mozkem o zem? Nazi létající talíř? Pean, který má vlastnosti špičkově vyváženého házecího nože? Obrovský Boeing s vlastnostmi rekreační Cessny? Ztrhávání ksichtů z lebek? Potrat vysavačem? Samozřejmě, je to odpad, možná i odpad by se styděl, ale kde tohle všechno jinde uvidíte? Aneb, co vše se dá natočit v jednom hangáru :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pripravte si kapesníčky, pretože toto vás určite dostane do plaču. Od smiechu, alebo od ľútosti. Aj keď ide o ,,neoriginálny,, snímok, teda o mockbuster filmu IRON SKY, niečo na ňom predsa len je. Tá atmosféra filmov z rokov dávnych, kedy sa na mítingu lacnej filmovej spoločnosti povedalo - ,,Dajme do toho všetko, čo diváci milujú,, pričom vznikli bludy ako napr. SANTA CLAUS CONQUERS THE MARTIANS. Už len názov je výstižný, presne ako v tomto prípade. Neváhať, popri kapesníčkoch aj vychladenú 52ku a ide sa na vec. Čo keď nás náhodou v blízkej budúcnosti obsadia pozostatky Tretej ríše a budú chcieť obsah tohto filmu? ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zdalipak by náckové ocenili, že jejich odkaz přežívá v mnohých filmových příbězích. Ale asi by je naštvalo, že mnohé z těch mnohých filmových přběhl stojí za starou bačkoru. Protože jedna dobrá maska, jedna vaše oblíbená herečka a dost zábavné digitální efekty ještě dobrý film neudělají. Je obrovská škoda, že se tyto filmy (společně třeba s Iron Sky) koncentrují hlavně na ty nácky a jakousi futuretro šedivou sterilní stylizaci a myslí si, že to stačí. Nestačí. Nestačí dokonce ani fakt, že tvůrcům evidentně nevadí, že se smějete tomu filmu, ne s filmem. Ale jo, ocenil bych, kromě Dominique, gesta robotického Ády. Ta byla vystihnuta docela dobře. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

dvě hvězdičky neznamená, že by to nebyla zábava. pokud vás pojetí střihové skladby hned v prví scéně dezorientuje natolik, že film vypnete, užijete si skvělý zlom žánrů, chvílemi si budete připadat jako v počítačové hře (kolik toho můžete ve filmu za málo peněz?). čert vem nějakou "uvěřitelnost" nebo alespň logičnost zápletky a technické provedení, ten HITLER za to stojí! učiněná zábava je sledovat nejen technická řešení filmařských problémů, ale i herecké akce, a důsledné zapojení všech možných klišé, které zcela nekompaktně roubí a snímek květnatí :) doporučuji všem, kdo si chtějí uvědomit, jak moc jsme zvyklí na nějaké standartní střihové a snímací (a dramaturgické) postupy v kinematografi. nejčastějším akronymem při sledování budiž WTF?? báječný mockbuster ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Slátanina Verneovy CESTY DO STŘEDU ZEMĚ, Romerovy NOCI OŽIVLÝCH MRTVOL a z mrtvých vstalého Josefa Mengeleho. A to vše prostřednictvím studiově vytvořené Antarktidy, ještě bizardnějších masek než v CHOKING HAZARDU a amatérismu, který doslova tryská z celého tohoto braku od Řitky. Jediné, o co je stát v tomto filmu, tak to je pusinka Marlene Okner. [399. hodnocení, 53. komentář, 25%, 514. nejhorší film] ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve filmových studiích Willow a Asylum a v Santa Claritě. (Terva)
  • Film byl natočen za dvanáct dní. (Terva)

Reklama

Reklama