Reklama

Reklama

Ahoj, musím už jít

  • USA Hello I Must Be Going (více)
Trailer

Amy je čerstvě rozvedená a tak dočasně nachází útočiště u svých rodičů na předměstí, kteří nejsou dvakrát nadšeni z toho, že je jejich dcera nezaměstnaná a nezadaná. Po dlouhých dnech plných spánku a povalování se Amy brzy potkává devatenáctiletého herce, díky kterému najde nezávislost a místo ve svém životě. (hellstruck)

Videa (2)

Trailer

Recenze (26)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

film má své lepší i horší okamžiky, prostě kolísavá kvalita. Ale samotný příběh a hlavní dějová zápletka byla zajímavá a poměrně slušně podaná. Na druhou stranu, dost těžko jsem v tomhle filmu hledal komedii, Spíš dramatický příběh s úsměvnými momenty. Ale bylo to o vztazích a to můžu. Potěšil konec filmu. 70% ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Where the motherfucking fuck is motherfucking bottom?! Tenhle film mi fakt sedl, osud hlavní hrdince hází čím dál víc klacků pod nohy a jakby toho nebylo málo, ještě přidá matka, která, zklamaná vlastním osudem, ještě začne vytahovat staré kvásky a nejcitlivější věci. Jakoby se vše spiklo proti ní. Motherfucking bottom se nakonec dostaví, sice nedokážu určit kde přesně, ale nakonec vše skončí pozitivně. 75% ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Rose z Dva a pol chlapa hrá ženskú, ktorá po rozvode býva u svojich rodičov, nič ju nebaví, furt vysedáva doma a na všetko sere. Tak takto sucho idiotsky to začalo a ja som premýšľal, že tomu dám ešte tak päť minút a ked' sa nič nezmení, tak to vymažem a budem sa nenávidieť do konca života. Avšak na večeri s fotrovcami a nejakým ich klientom spoznáva mladého floutka, začne si s ním chechtle mechtle, kocúr vleze do manéže a šou sa rozbehne. Chvalabohu! Je to taký pohodový indie filmík s občasnými hláškami a dokonca i vtipnými situáciami a kedže nepresladili koniec, tak som sa rozhodol mu o jednu hviezdičku pridať naviac. 78% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Sometimes it's just easier to let yourself be what everybody wants you to be.. Závěrečné titulky doznívají a já přemýšlím nad tím, jak zdárně vystihnout to, co jsem viděla."Hello I must be going" je tak trochu nekonvenční nezávislý film o lidech, kterým jejich společný vztah pomůže otevřít oči a uvědomit si, co od života vlastně chtějí a že by jej měli žít podle sebe. Taková cesta k dospělosti, až na to, že hlavní hrdinka je tak trochu tragédka a není to žádná puberťačka. A přestože si právě prochází rozvodem a prožívá milostný románek s mladším klukem, řekla bych, že je to o srovnání sám se sebou, než o tom, jak se vyrovnat s rozchodem. Škoda pomalého tempa, protože u tohohle filmu jen přihořívá, ale nehoří. Zkrátka to není špatné, ale ani výborné.. Přesto mi trochu připomíná nedávno viděný The Oranges , náladově mi to připadá skoro totožné. A ta hudba? Tak ta je jako vystřižená ze Skins...Where the motherfucking fuck is motherfucking bottom?! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nevyjde vám manželství? Proč to nezkusit se zajíčkem:) a ještě k tomu tak pohledným jako je Christopher Abbott. Ovšem teda Melani Lynskey zrovna nepatří k těm sexy herečkám, ale musím uznat, že možná proto byl i film zajímavější, ne tak klišovitý. Ač se film snaží hrát na to že řeší nějaké psychologické drama života jedné třicátnice a jednoho dvacátníka, tak se vlastně jedná o obyčejný film, kterých je kolem kupy a to i na stejné téma, jen tento vyniká o něco více svým hereckým obsazením a možná zajímavějšími trošku hlubokomyslnějšími scénami. Ale konec se mi líbil. Hezky každý svou cestou. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Názov filmu odkazuje na pieseň "Hello I Must Be Going" od Groucha Marxa, ktorý bol americkým hercom a komikom. (Crybaby)

Reklama

Reklama