Reklama

Reklama

Maximum Ride - Experimentální děti

Trailer

Snímek inspirovaný fenomenální, celosvětově úspěšnou knižní sérií od spisovatele Jamese Pattersona, vypráví o neuvěřitelné cestě šesti malých sirotků s upravenými geny, kteří mají schopnost létat. Zatímco se vydávají na záchranu té nejmladší z nich, odhalují ďábelská vědecká tajemství o své existenci. V jejich čele stojí Max (Allie Marie Evans), na svůj věk velice moudrá dívka, která musí sebrat veškerou odvahu a důvtip, aby vyzrála na děsivé Likvidátory – napůl lidská a napůl vlčí stvoření, vzepřela se svým vnitřním démonům a nakonec ustála i ohromující zradu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

juta 

všechny recenze uživatele

Jako seriál by se to možná uchytilo, ale jako film naprosto nefunguje. Postavy jsou zajimavé, ale není tu prostor pro představení jednotlivých "dětí" a to je dost velká chyba. Otevřený konec je další chyba, protože pokračování se určitě nedočkáme a po příběhové stránce je to dost jednoduché a trochu padlé na hlavu. Je tu skrývání, samozřejmě je objeví, uvězní a co jiného by následovalo, než že se osvobodí a to je vše... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mohl by z toho být slušný béčkový tv seriál pro teenagery. V zásadě to až tak špatné nebylo. Postavy nejsou otravné, hlavní hrdinka působí docela atraktivně a ty alternativní podivné outfity jsou vysvětleny velice záhy. Problém je spíš v produkci a režii. Je to prostě televizní kousek se vším všudy. Počínaje slaboučkými efekty, přes nevýraznou režii až po nijak extra velkou výpravu. Navíc je to celé viditelně výcuc z něčeho většího (několikadílného manga seriálu), je to totálně nedovysvětlené, postavy mají minimum prostoru a jsou jen tak letmo načrtnuty a končí to samozřejmě otevřeně jako prakticky každá pilotní epizoda a těžko odhadnout, jestli se divák dočká pokračování. Na černá čísla bych to ovšem neviděl, hodnocení okolo 40% na IMDB je trefnější. Seriálový formát by tomu slušel víc. ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Potenciál, ktorý poskytoval svetový fenomén menom Maximum Ride vyšiel navnivoč. Film pôsobil strašne lacno a hlúpo, vrátane nulových hereckých výkonov. Ale aby som bol fér, s takým zlým scenárom by si neporadil ani žiadny oscarový herec. Veľká škoda, pretože sa mohlo jednať o nových teenagerských x-menov. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Maximum Ride" je pre mňa maximálne sklamanie. A to som ani nečakal, že by ten film mohol byť veľmi dobrý, ale dúfal som aspoň v niečo málo, čo by to mohlo ponúknuť. Keď som videl trailer, povedal som si - "Uvidíme čo z toho spravia. Možno to bude aspoň trošku zaujímavé." Ale žiaľ, okrem relatívne zaujímavého konceptu, tu nie je nič, čo by akokoľvek podľa mňa fungovalo. Hrdinov sme videli miliónkrát. Vedcov, ktorí ich skúmajú sme videli miliónkrát. Cesta, ktorú budú podnikať sme videli miliónkrát. Fakt, že sa všetko dozvieme v jednom z ôsmich sequelov, ktoré vyšli knižne je absolútne strašné. Najmä ak si vezmeme fakt, že tento film je plný slabej réžie, otrasných vizuálnych efektov a maximálne priehľadného príbehu, ktorý odhadnete od A do Z. Twisty sú strašné, naši hrdinovia sú nezaujímaví a celkovo aj všetko okolo nie je zaujímavé. Ak chcete skutočne film podľa románu pre tínedžerov, myslím si, že ich je vonku viac oveľa zaujímavejších než toto. Nemyslím si, že je to hodné vášho času, a rozhodne to nebolo hodné ani toho môjho, ktorý som filmu obetoval. Tak ho nemárnite aj vy. Hodnotenie: D- ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Občas premýšľam nad tým, že či sa dá nejaký film hodnotiť nižšou známku ako „béčko“ alebo „céčko“. Keď áno, tak film Maximum Ride tam určite patrí. Film, kde v podstate nič nefunguje: príbeh je chaotický a nejednotný, herecké výkony „podpriemerné“, podobne ako aj réžia. Postavy sympatické, ale to tu však nestačí. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama