Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv, specialista na cizoložství, který byl na dva roky suspendován, protože se vyspal s manželkou svého nadřízeného, má svou praxi. Živí se jako soukromý detektiv a je najat ženou, kterou manžel podvádí. Po pár dnech vyšetřovaní se s ženou sejde v hotelovém pokoji, vedle něhož je její manžel s cizí ženou. Manželka nabídne detektivovi pivo a začne ho líbat, ten se probudí až brzo k ránu vedle mrtvého těla. A vedle v pokoji je ubrečená žena a na její posteli se válí mrtvola muže. Detektiv mrtvoly pohřbí a musí najít vraha dřív, než policie najde mrtvoly, aby vina nepadla na něj. (balone)

(více)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Příjemná detektivika těžící nejen zápletkou jasně z odkazu noirových filmů,kromě dramatického vztahu dvou hlavních postav -detektiva a milionářské manželky , vane do filmu svěží vítr lehkého absurdního, černého humoru v malých dávkách. Dobře zvolený hudební podkres, vynikající herecké vyýkony v hlavních rolích (sympatický Park Hee-soon jako detektiv Kang, zejména Park Si Yeon, jako osudová žena Kim Soo jin). Připočtěte gradující děj, správně dávkované napětí. Po delší době film z Koreje, který mě přesvědčil, že tam umí dělat povedené věci. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Lehký thriller, který má šmrnc a vůni v podobě neodolatelné Si Yeon Park. Díky přiměřenému množství nenuceného humoru a dobře vybraných vedlejších postav (např. Kwang Soo Lee) se liší od klasických krimi thrillerů. Divák je sice pořád udržován v napětí, ale dostává šanci oddechnout si a zasmát se. Hee Soon Park u mě v roli detektiva zabodoval na plné čáře. Vlastně celkově se jim to herecké obsazení vydařilo. I hudba tu svoji roli splnila víc než dobře. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama