Reklama

Reklama

Hošizora e kakaru haši


Kakaru ka? Gakuensai ni koi no haši (E13)

(epizoda)
  • Japonsko Kakaru ka? Gakuensai ni Koi no Hashi (více)

Obsahy(1)

Bonusová časť k anime seriálu Hoshizora e kakaru hashi (2011), ktorá nadväzuje na poslednú 12. epizódu. Kazumov najlepší kamarát Daigo sa v nej snaží nájsť si priateľku, keďže si ju našiel už aj Kazuma. Podarí sa mu to? (Ragefyre)

Recenze (3)

Honza135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„HOSHINO SI UŽÍVÁ SE SVOJÍ PŘÍTELKYNÍ A UŽ SE BLÍŽÍ ŠKOLNÍ FESTIVAL. TAKY CHCI MÍT PŘÍTELKYNI, SE KTEROU BYCH TANCOVAL KOLEM OHNĚ! V dodatkovém třinácté epizodě se podíváme na Daiga, kamaráda hlavního hrdiny, jehož cílem je najít si děvče. Jak prosté. » Co se mi líbilo: 1) Komedie. Daigo v hlavní roli se umí postarat o to, aby i takový bručoun a hnidopich, jako jsem já, se dokázal pobavit. I v seriálu se mu to převážně dařilo, avšak neměl dostatečný prostor k tomu, abych si jeho gagů více všímal. » Co jsem nemusel: 1) Další filler. Jako kdyby to v seriálu nestačilo, zase tu máme epizodu, která nám toho vesměs mnoho neřekne. 2) Sůl do ran. Když divák vidí, jaký fajnový slečny tu Hoshino opustil, je mi fakt zle. A pocit, že s Ui už to rok táhle a pořád ho netrklo, že udělal přešlap, tomu taky moc nepomáhá. » Shrnutí: Moje pocity během sledování OVA byly jako na houpačce. Chvíli jsem se bavil, chvíli se cítil mizerně. Jediný obsah, co tuto epizodu zachraňuje od odpadu, je Daigův osobitý humor s pěknou příměsí erotiky. Hoshino je prostě idiot. Kdyby si tak uvědomoval, o co přišel… Shlédnuto v japonském znění s českými titulky ()

Tichošlápek 

všechny recenze uživatele

Hodnocení bonusové části je pro mě skoro stejné jako pro seriál. Sice to není nic extra, co by se nějak zvlášť divákovi vyrylo do paměti, ale přímo špatné to také nebylo. Takové to průměrné komediální ecchi anime. V čem má ovšem tohle plus, tak je právě ve vedlejší postavě Daigo, která má zde hlavní roli. Vše se netočí jen kolem hlavní mužské postavy jako je např. v Amagami SS, kde jeho kamarád nemá více prostoru. Bonusová epizoda alespoň toto umožňuje. :-) ()

Reklama

Reklama