Reklama

Reklama

Graceland

Trailer 1

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (4)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s tim, co již napsali uživatelé J*A*S*M a EvilPhoEniX. Takže slušnej thriller se snahou o napínavou zápletku. Šokující zvrat jsem nezaznamenal i když ten závěrečnej byl určitě nečekanej. Na další projekci to nevidim, i tak ale lepší tři hvězdy. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemný filipínský únosový thriller, který poměrně osvěžujícím způsobem variuje a míchá jinak ne úplně originální motivy. Z žádného zvratu mi sice brada údivem a překvapením neklesla, ale i tak se celkově jedná o příjemné pokoukání, které celou dobu lehce drží diváka v napětí, aniž by mu dopřálo souznění s nějakou vyloženě morálně čistou, zcela kladnou postavou. 7/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý Únosový thriller,né nejlepší,ale zcela jistě odlišný od ostatních thrillerů zaměřené na únosy. První zvrat je zcela šokující a neočekávaný,čímž si Ron Morales připisuje obrovské Plus. Objeví se zde pár scén,kde mladé dívky jsou kompletně nahé,což by v mnoha zemích nemohlo být ani dovoleno. Celkově cítím z filmu lehký nadprůměr,ale na 4* mi zde něco chybělo. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Príbeh nie je ničím nezvyčajný ale ten dôraz kladený na sexuálne zneužívanie detí na Filipínach robí film o kus emocionálnejším a morálne spletitejším. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama