Reklama

Reklama

Když se jako mladík připlete do pouliční rvačky a v obraně usmrtí jednoho z útočníků, je Dillon "The Philly Kid" (Wes Chatham), úspěšný wrestler, shledán vinným a uvězněn nadeset let do státního nápravného zařízení Angola v Louisianě. Smrt tehdy zasahujícího policisty ho pronásleduje i zde a on je takřka k smrti ubodán jedním z vězňů, pro tuto práci pověřeným zkorumpovaným policistou Marksem (Chris Browning). Po podmínečném propuštění se setkává s přítelem Jakem (Devon Sawa), který je kvůli slabosti pro hazardní sázky až po uši v problémech. Jedinou cestou, jak dát věci zase do pořádku a splatit všechny prohrané peníze, je přemluvit Dillona ke třem zápasům v místním zápasnickém klubu. Tam si ho po prvním vítězném zápase vyhlédne trenér LA Jim (Neal McDonough). Přísným tréninkem se z něj snaží udělat bojovníka první kategorie, ale temná minulost provází i jeho samotného a nakonec jej i dostihne, když je zastřelen ve vlastní tělocvičně. Situaci svými výhružkami komplikuje Marks se svým kolegou, jež prohráli tučnou sumu peněz. Dillon s Jakem vymýšlejí za pomoci Jakeovi sestry Amy (Sarah Butler) a Rayana Maygolda (Adam Mervis) plán, jak se jej jednou provždy zbavit a sobě zároveň zařídit lepší budoucnost. (Conspi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Chatham je držka a charisma nechal za dveřma no a? Házet na to bobek, protože jeho fighty nejsou žádným stínováním, pusinkováním a dětičkovským hašteřením. On je mlátička a se stejnou vervou, se kterou jde do každého souboje, jdete i vy, jako divák,fanoušek a sázkař! Tohle má po dlouhý době koule a ja hltal,každé kolínko, kopačku, hák, lokýtek a všechny ty fight parády!!Škoda jen,že M.J.White zůstal v saku a při zemi a nepomohl tak Kidovi k páté hvězdě! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Aj ked z predstavitela hlavneho hrdinu novy De Niro nebude, tak mi bol celkom sympaticky. Na tonu klise som v tomto zanry zvyknuty, takze ani v tom nevidim zavazny problem. Hlavny problem je, ze hlavna a jedina deviza zanru arenoviek v tomto filme nestoji za nic. Bitky su natocene civilnym stylom bez zbytocnych akrobatickych vychytavok. Snazia sa posobit drsne a zivocisne ako napriklad vo filme Fighter, ale tvorcom sa to vobec nepodarilo. Vysledkom je natolko sterilna nuda, ze som mal chut bitky pretacat. Takze aky zmysel ma sledovat tuctovu arenovku s mizernymi bitkami? Ziadny. A aby som nezabudol. Michael Jai White hra vo filme asi 2-3 minuty a ziadnej bitky sa nezucastni. Radsej si znova pozrite bud ackoveho Warriora s Hardym alebo beckovy Never Back Down 2. 3/10. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEMŮŽEŠ BÝT VŽDYCKY TEN NEJLEPŠÍ, ALE UVNITŘ JSI MONSTRUM…“ /// Úvod vobstará klišoidní postrčení do klece (prachy, kámoš… nakonec by tady mohla bejt i láska – hovno buzny, ségru má…). Zjišťuju, že mi to nevadí, páč si troufnu tipnout, že tady má jít hlavně vo rvaní. Takže čekám, až Dillon nasadí staré tepláky, vopráší zkušenosti z wrestlingu, příběh vykrystalizuje ty dobrý a špatný a začne bavit tím, jakej je to drsnej sport. Víc než solidní video film. Napěchovanej klišéma, který ovšem dorovná solidním bojem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále myslím na klec. 2.) Thx za titule ,,TomStrom a CrazyKidsDanny“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Totálně originální příběh nesympatického jelimana s velkým srdcem a pravděpodobně i plícemi, játrou a ledvinami. Jelikož má i slezinu na pravém místě, rozhodne se pomoci nejlepšímu kamarádovi z finančních sraček tím, že se z něj přes noc stane klecový ovarový krk a zabiják, avšak s dobrým žaludkem. A dál to znáte! Udělá pár sedlehů, zabouchá týden do pytlíku, umlátí pneumatiku z traktoru obřím fajslem, trochu si zaběhá a rázem je schopen dát na držku jakémukoliv stokilovému hovadu, co je v kleci deset let jako doma a mrzačí začátečníky. Náš milý hrdina všechny zbije, vypeče zlé a prohnilé intrikány, získá srdce pipky, po které celý film slintal, jeho nejlepší kamarád bude doživotně vrtět ocasem, jen když ho uvidí a společně odcházejí ruku v ruce vstříc zapadajícímu slunci. Pokud ovšem před tím nakrmíte kočky, dočtete nejnovější Rosamunde Pilcherovou, postavíte si na váš monstrózní pupek pár lahváčů a necháte si dovést obří pizzu, na které můžete sem tam počítat olivy, dá se to vcelku bez hlasitého říhání vydržet až do konce. Jen si dejte trochu pozor, až se do toho ponoříte, začnete kibicovat a otylou rukou profesionálně naznačovat údery, aby vám ty lahváče nesletěly. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal, ale večer to zabavit dokáže a zápletka není zase tak špatná :) Herci mi byli sympatičtí a souboje byly uspokojivé, což mi úplně stačilo a film splnil to, co jsem zrovna potřeboval. Souboje mi také trochu připomínali Never Back Down a trénink byl kombinací Never Back Down a Rockyho :) Trochu mě zklamal začátek, když se tři chlapy z počátku snaží předstírat, že jim ještě nebylo ani 20..... btw Michael Jai White si mohl taky trošku "zařádit" :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans. (Sufferer)

Reklama

Reklama