Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do úmoru musí Popelka sloužit zlé maceše a její rozmazlené dceři. Jednoho dne potká v lese mladého lovce, který se do ní zamiluje. Popelka ale netuší, že se jedná o prince Viktora, a že mu otec zrovna přikázal pozvat ke dvoru všechny dívky z království, aby si našel nevěstu... Německý film na motivy pohádky bratří Grimmů (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľké trápenie toto. Asi jedno z najhorších prevedení Popolušky, aké poznám. Nemci sa tentokrát nevyznamenali a navyše si upravili dej po svojom, čo v konečnom dôsledku nemusí byť až tak na škodu, keby to ale poriadne fungovalo. Keď k tomu pridám fakt, že asi prvýkrát bola macochina nepodarená dcéra krajšia ako samotná Popoluška, tak to tiež o niečom svedčí. Proste toto nevyšlo. 35 % ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Němci zřejmě chtěli mít Popelku hravou. Vyšla jim ale spíš uřvaná, umíněná a mírně panovačná šmudla, která děti seznámí nejenom s tím, proč se říká, že je někdo špinavý jako prase, ale i s počátkem soubojů v blátě. Inspirace našimi "ořechy" je víc než zřejmá, bohužel jim ale tahle Popelka nesahá ani po kotníky. ()

Reklama

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Nejdříve se s princem alias lovcem vyválela v blátě, a pak se mu představila bílá posypaná moukou. Bylo to zajímavé zpracování plné vtipných rozhovorů, třeba Popelka s princem Viktorem na plese: Moc krásně tančíte. Ráda bych Vám kompliment vrátila, ale tančíte mizerně. Zámek vypadal, jak postavený z lega. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Holubička rozdávající vlasové ozdoby (já už tak dlouho marně sháním slušnej hřeben do vlasů, že mě to trochu popuzovalo), princ a Popelka vyválení v prasečáku, křečovitý smích Popelky, bylo to takové velmi německé, jenže co chtít u německé pohádky podle bratří Grimmů. Popelka mi připadala jako vcelku rozumná holka až do nářku nad zmáčenými šaty. Vždyť už šla z plesu. Ženská, co ztratí glanc pro trochu vody, by vůbec neměla vylejzat z domu. Výborná ovšem byla urychlená plastika příliš velké ploutve kvůli střevíčku. To si samo o sobě zaslouží jednu hvězdu navrch. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nalhávat, vykrádačka české Popelky byla velmi markantní. Nejen pokud jde o motivy, ale i celkovou veselou atmosféru. Popelka byla prostořeká a v rozhovorech s nastrojenými panáky nepříliš ostýchavá, princ pohodář, stejně jako osazenstvo královského dvora. Ale tvůrci přidali i pár vlastních nápadů, od chytání vepřů až k poměrně neotřelému (na žánr pohádky) způsobu, jak narvat nohu do malého střevíčku. Celkem se ctí tři hvězdičky. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo od 4. do 24. května 2011 na vodním hradě Anholt a ve skanzenu v Detmold Mindener Hof. (Janek2002)

Reklama

Reklama