Reklama

Reklama

Jorinda a Joringel

(TV film)
  • Německo Jorinde und Joringel (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jorinda a Joringel sú do seba zamilovaní a chcú sa zosobášiť. Jedného dňa sa ale na prechádzke v lese stratia a zlá čarodejnica premení Jorindu na slávika a odnesie ju do začarovaného zámku. Joringel musí nájsť čarovný kvietok ktorým bude môcť svoju milú zachrániť a zbaviť ju kliatby... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Děj pohádky je zajímavý, škoda jen, že se jím nevzhledný hrdina proplétá jak opilý šváb bludištěm. K cíli se sice dobere, ale ta cesta nějak postrádá plynulost a eleganci. O něco lepší je to s dalšími postavami, ale krom hlavního hrdiny je další velký zádrhel to, že se k sobě ústředí pár, proklamující svou nehynoucí lásku, chová spíš jako navzájem si ne příliš sympatičtí sousedé. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Příště bych soudruhy z endéer poprosil o lepší vypilování práce s digitálními technologiemi a postavit před kameru trochu víc koukatelný ksichty, pak by to možná šlo. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Vzhůru do německé tvorby, bratři Grimmové se stávají přímo útokem na televizní obrazovky. Co naplat něco se sledovat dá, Jorinda a Joringel patří mezi malinko povedenější. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

hyena1 

všechny recenze uživatele

Na německé poměry, povedená pohádka. Není to sice žádná sláva, a některé herce by, za jejich herecké výkony, měli zastřelit, ale ústřední dvojice je docela sympatická, hodně se mi líbila i Katja Flint v roli královny. Předlohu jsem nečetla, takže jsem vůbec netušila, jak se bude děj ke konci vyvíjet, a opravdu upřímně jsem si u toho pobrečela. Jenom ten konec mohl být jiný. Ale tak co jiného čekat od pohádky, než - vzali se a pokud nezemřeli žijí spolu dodnes. Kdyby zestárla přidala bych hvězdu navíc, takhle pouze, zasloužené, tři. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na hradu Querfurt, v klášteru Memleben a parku Petzow. (Janek2002)
  • Snímek je natočen podle stejnojmenné pohádky bratří Grimmů. (Olík)

Reklama

Reklama