Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna je zamilovaná do Maurizia, ktorý je partnerom jej priateľky Lisy, ktorá s ním bude mať dieťa. Anna sa rozhodne ukončiť svoj vzťah - lenže zistí, že aj ona čaká s Mauriziom dieťa. Lenže Maurizio má ťažkú autonehodu a skôr ako umrie jej sľúbi, že sa vráti... 5 rokov po jeho smrti sa Anna stretne s Tomom - zdá sa, že je to "reinkranácia" Maurizia. Sám sa jej dokonca prizná, že "sa vrátil." Ale - je to naozaj tak??? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak ty dvě hvězdy jsou spíš za příběh, ikdyž velmi špatně natočený. a půl hvězdy za inspektora Morgantiho, které si užíval Frank Crudele. A ikdyž mi tu bylo smazáno několik technických dodatků, neodolám, protože momentálně vidím, že u filmu jen napsaný jen režisér - přidám ještě kameru: Carlo Montuori. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Co vznikne spojením mexické telenovely a italského gialla? "Mrtví se nevracejí." Mé Guilty Pleasure :) Klady - Příběh ohledně "domnělé reinkarnace" sice může působit poněkud retardovaně, nicméně jsou i tací, co volají věštkyním. Nablblost zápletky tudíž odpuštěna! Prostředí je exotické - radost pohledět, kamera má pak rádoby "umělecký" nádech, nicméně já jsem si ji nemohl vynachválit. Sem tam byl vidět i "rozpočet" (bouračka hlavní hrdinky, pád přes zábradlí, pestrost interiérů i exteriérů) a ve spojení s příjemnou hudbou se na to dobře dívá... Parametry pseudo mysteriózní telenovely splněny (milostný trojúhelník, manželství bez lásky, hádky, nevěry, iracionální chování postav, ale i lehce morbidní vraždy, tajemný maskovaný vrah číhající ve stínu a motiv pomsty - za nevěru, jak jinak - rovněž dojde i na pár šokujících odhalení), s giallem to má společný snad jen ten motiv sériového vraha čihajícího ve stínu (:D) a fakt, že jde pouze o jeden jediný tv film a nikoliv o překombinovaný úvodní díl k nějaké nekonečné telenovele... A největší OZDOBOU tohoto braku je rozhodně MANUELA ARCURI :) Zápory - Totálně retardovaný scénář!!! Postavy se pak mnohdy chovají zcela iracionálně... Je to sice sračka, ale skvěle jsem se bavil, alespoň si to na nic nehraje, drží si to klidné tempo a občas nudu rozčeří nějakou tou vraždou nebo záběrem z pohledu vraha, no zkrátka se musí důchodkyním tahle slaďárna opepřit, aby ji pak hojně mohly rozebírat s Jaruškou od vedle a řešit "zápletku," kdo z celkem šesti hrdinů (obsazení je velmi komorní) je vlastně vrah. GENIÁLNÍ! ()

Reklama

moorks 

všechny recenze uživatele

Velice zdařilý thriller, který naplňuje dokonale prvky tohoto žánru. A krásná a atraktivní Manuela Arcuri v hlavní roli už je jen taková třešnička na pomyslném dortu. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama