Reklama

Reklama

Zvonilka: Tajemství křídel

  • USA Tinker Bell: Secret of the Wings (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou hranicí ze svého domova do tajemných Zimních lesů, kde se setkává s celou řadou nových zimních víl a odhaluje kouzelné tajemství – Zvonilka má totiž sestru, stejně veselou a hravou Modrovločku. Ta se s ní na oplátku vydává na návštěvu do Zvonilčina domova. Když se o jejich pouti dozví královna Clarion a král Milori, vládci Zimních lesů, varují obě před tím, že už nikdy nesmějí zapovězenou hranici překročit, a vysvětlují jim oběť, kterou sami museli za podobný přestupek podstoupit. Zvonilka a Modrovločka ale nemohou ovlivnit přírodu. Když stroj na výrobu sněhu, který Modrovločka při svém putování po Zvonilčině domově používá, začne ohrožovat strom, jenž je zdrojem kouzelného prášku víl, jsou obě sestry nuceny sjednotit letní a zimní víly a vše napravit dříve, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (36)

Trailer 1

Recenze (93)

Gardis 

všechny recenze uživatele

Výtečně! - Jsem ve věkové kategorie studijní a tedy mám už i dosti dobré zkušennosti s filmy. A Zvonilka je moje nejoblíbenější a snad jediná animovaná pohádka co nevypadá hloupě a tak působivé podání a příjemné písně se jen tak nehoupou, těma dokáže překvapit jen Walt Disney a Zvonilka. Ať si říká kdo chce, co chce série se přizpůsobuje moderním nárokům a není to takzvaná miminkovská sračky, ale pořádná pohádka pro velké. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zvonilka je typ příběhu, který mou dceru zaujal, přičemž jí jinak animované pohádky, mimo Scooby-Doo či Spongebob nebo ještě Tlapková patrola, nezajímají. Za dětí teda dvě hvězdy, protože právě pro ně jsou tyto pohádky určeny. Za sebe dodávám, že u filmu sledujeme moderní animace. Ovšem příběh postrádá nějakou větší hloubku, jakou třeba nalézáme v jiných, často mnohem úspěšnějších animácích. A to jsou ještě tyto filmy vtipnější, což ani zde se najít nedá. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Animáček vyloženě pro dětského diváka. Ale to neznamená, že se mi to nelíbilo nebo že budu kvůli tomu hodnotit hůř. Prostě každý film má svou cílovou skupinu. Tenhle film je plný barviček, třpytu, nadšení a smíchu. Podstatné ale je, že Zvonilka najde někoho, kdo je jí velice blízký, aniž by to tušila. Navíc měli moc hezky vymyšlené ty teplomilné víly a víly ze Zimních lesů, což dalo hezký prostor pro různé příhody, když jedni nebo druzí navšíví tu protější říši. Koukat na to moje budoucí děti, tak je nebudu rušit a budu tajně pokukovat taky :D ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Druhá nejkrásnější pohádka ze země nezemě. Příběh je doslova kouzelný, tohle se tvůrcům moc povedlo. Bavilo mě to od samotného začátku až do konce a to už jsem to viděla mnohokrát. Krásná pohádka pro děti i dospělé. Mimochodem miluji ty krásné písně co jsou v těchto pohádkách a především ten krásný český dabing, no neříkejte, že není nádherný. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Příjemné, milé, není to infantilní a je to první film, na který jsme šli CELÁ RODINA !!!!! Zážitek sám o sobě byl, vidět prťata v kině. Za námi seděli dva chlapečci, taky poprvé v kině. Alexandra a Danielka chvíli komunikovaly, ale pak sledovaly až do konce. V průběhu pasáže, kdy je (SPOILER !!!) Zvonilka nesena sovou do Zimních lesů, se Saška sice začala bát, ucpala si uši, otočila se tvářičkou do sedačky a asi pět minut chtěla jít intenzivně pryč, ale nakonec ji to díky bohu přešlo a teď říká, že na to chce jít znova. Při závěrečných titulcích se s jedním chlapečkem honily asi pět minut pod plátnem. Zuzka (aktuálně 14 let) prohlásila, že si asi Danielka (4 roky) najde kluka dřív, než ona. Prostě rodinný film :). ■ P.S. Skonzumovali jsme kýbl pukanců a nikdo nezvracel. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Když Zvonilka poprvé vkročí do Zimolesa, udělá do něj jen krok, takže je jen pár centimetrů za hranicí. V dalším záběru je ale o několik metrů dál. (LindaKola)
  • Keď sú Zvonilka a jej sestra blízko seba, tak im krídielka nesvetielkujú, až keď sa vzájomne priblížia, prípadne dotknú. Ale keď Zvonilka prejde prvýkrát hranicu Zimolesa, tak jej krídielka svietia, aj keď je jej sestra vo väčšej vzdialenosti. (misterz)

Reklama

Reklama