Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevlastní bratři se nemohou dohodnout, který z nich je tím pravým synem a dědicem zesnulého otce. Chtějí se navzájem trumfnout v tom, kdo z nich sežene bohatšího ženicha pro svou dceru. A tak se na scénu dostává jeden zmatený a neschopný dohazovač a jeden pravý a tři falešní Jollyové, bohatí ženichové. Jsou dohodnuty čtyři svatby, ale do samého konce nikdo neví, kdo si vlastně bude koho brát. (Lyncha)

(více)

Recenze (5)

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Dům je opravdu plný od sklepa po střechu. Od prvního filmu se tento nijak zvlášť neliší, pracuje se stejným konceptem proházení partnerů a lhaní za každou cenu, jen Akshay už není neviňátko, ale prohnaná liška. Bylo vyložené prima vidět Rishiho a randhira Kapoora jako rozhádané bratry, ale nejvíc mne pobavil Chunky Pandey jako Aakhri Pasta. Všichni muži jsou skvělí, všechny ženy celkem k ničemu. Asi to nejzábavnější z celé první poloviny roku 2012. ()

joseee odpad!

všechny recenze uživatele

...tak toto je naozaj zloba, ktora prekonava aj najhorsie predstavy, blizi sa vtipnostou niekde k nemeckym komediam :( ()

Reklama

lenuse 

všechny recenze uživatele

Na mě tedy šílené moc. Pouštěla jsem si to všem na zahnání nočních můr a k tomu to dobře posloužilo. ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Tak trochu doufám, že to mysleli jako parodii snad na vše (romantické filmy, komedie i akčňáky), a brala jsem to tak. Jestli ne, byl by to totiž neskutečně stupidní film. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade presne to isté čo prvý diel. Ani lepšie, ani horšie. Možno o trochu viac bláznivejšie a tlačiace na pílu tam, kde netreba, napríklad vo finále. Má to ale fajn pesničky. Pár podarených vtipov a na zabitie večera ak nepotrebujete rozmýšľať, je to viac ako dostačujúce. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama