Reklama

Reklama

Recenze (4)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kaydara se odehrává v prostředí známého z filmu Matrix (1999) sourozenců Wachowských. Jde o fanouškovský film a triky nejsou vůbec špatné, ale příběh je pomalý a působí nedotaženě. Smysl souboje Kaydary a Vyvoleného (the One) nebyl v příběhu také řádně vysvětlen. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zprvu to vypadalo na nějakou infantilnitu 'o myších a lidech', aby se to postupně rozjelo v něco mnohem vážnějšího, pravověrnějšího, zkrátka matrixovštějšího. Kdybych jako fanoušek Matrixu toužil vzdát mu hold nějakým amatérským kraťasem, umím si představit, že bych natočil něco podobného, jen asi bez těch úvodních myší (i když skvělá reklama na vločky!). A ovšem kdybych byl ještě navíc tak technicky a tvůrcovsky zdatný, jako jsou bezpochyby autoři Kaydary. A pak by mě tedy určitě mrzelo, že se tu můj počin spokojeně nekoupe hluboko v červených číslech, kam podle mne patří. A souhlasím s Rominatorem - proč se vlastně mydlil Kaydara s Neem? ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanouškovský film je to vizuální bomba. Jasně...zasloužilo by si to o 15 minut kratší stopáž. Agenti jsou tragičtí, Neo se jim moc nepovedl a příběh taky celkem kulhá. Jenže technická stránka filmu jej řadí mezi nejlepší fan-videa co znám. Každopádně vím, že mi Kaydara moc nedala a kromě myši na začátku si z ní nebudu nic pamatovat, proto je rozhodování mezi třemi a čtyřmi jasné. ()

Reklama

Reklama