Reklama

Reklama

Film o filmu Tady hlídám já!

(TV film)
Krátkometrážní / Dokumentární
Česko, 2012, 14 min

Režie:

Petr Kazda

Obsahy(1)

Dokument o natáčení nového českého filmu Juraje Šajmoviče. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele

Pár záběrů na přírodu, pár záběrů na pejsky, pár záběrů z natáčení, herci se skvěle baví, pár slov na kameru (Lukáš Vaculík ani neumí předstírat, že to točí z jiného důvodu, než pro peníze, tak těžce popisuje svou roli). 15 minut tradičního filmu o filmu bez nápadu, jen s pár ukázkami z filmu navíc. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Film o filmu si představuju asi trochu jinak, než že někdo přijede na víkend za štábem, natočí pár rozhovorů s herci, režisérem a producentkou, pak ještě "proběhne" se psem a s kamerou pár lokací, kde se točilo a aby to nebylo moc krátký, tak to pro jistotu proloží několika záběry z filmu... Co takhle záběry z natáčení? Pohled do zákulisí? Nebo aspoň něco zajímavého! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

"Hlídat Kačku, to je hukot" (citace z pořadu) . . . Hu! Ale svatá hlídačko pisskulturní, to ten film bude opravdu tak blbý a jalový jak toto cosi "o filmu"? . . . Takže zase jen výtok k(K)aček z čétéčka? Hukot na vyhučené koncesionáře? Tak pozor hafani! Nelízat!!! %-[ - - - P.S. Azda Kazda nová čudlárenská entita u lizu? Ano, ale ten pejsek opravdu za nic nemůže! - - - - - (Poprvé viděno 13.6.2012 na >nepřehledném výtoku< , hodnocení 9., komentář zde neuhlídaně znechucený jako první - 13.6.2012) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama