Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Trisis 

všechny recenze uživatele

No neviem... mne tá malá brzda (hlavná detská predstaviteľka) išla neuveriteľne na nervy, začiatok rozťahaný, zvrat debilne patetický (asi tak vyznel pre podpriemerné herecké výkony, tupý scenár ) a určite by to potrebovalo prestrihať, skrátiť. Keď už ôsmykrát malá dýchavične fučala, "hrajúc" zdesenie - Breathers!!! ani ma nezaujímalo, čo sú vlastne zač. Klišé, klišé, klišé... možno pred dvadsiatimi rokmi by som tunajšie hodnotenie pochopil. Nuda... ani neviem či odpad alebo jedna hviezda... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně nudná obludnost, které bych se podruhé obloukem vyhnul. Nesympatické obsazení no name herci, stupidní děj splácaný z těch nejohranějších žánrových klišé, nelogické chování postav a vyloženě dementní děj, který mě celou dobu jen rozčiloval. Úvodní rozjezd je nesnesitelně pomalý a dějově prostinký do krajnosti, velká část scén celého filmu se navíc odehrává v takové tmě, že člověk stejně vidí úplné hovno. Pro mě osobně jeden z nejnudnějších filmů za hodně dlouhou dobu - a asi i nejzbytečnějších, protože v něm není absolutně nic, co bych už neviděl stokrát jinde. O amatérské úrovni triků potom radši pomlčet. Jak se tohle může někomu líbit... ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Finančne pravdepodobne nenáročný a malý soft horor, ale s celkom fajn pointou. Komornejšie podanie snímku mi nevadí. Práve naopak, práve tie momenty boli vo filme najlepšie. Atmosféra v podzemí postupne hustla, no záver mi prišiel uponáhľaný a zbytočne akčný. Dĺžka filmu je tak akurát, no pri sledovaní sa zdá, že je podstatne dlhší. Otvorený koniec filmu tiež nepomáha, celé to pôsobí akosi neukončene. Otvorené dvierka pre prípadné pokračovanie je však v tomto žánri veľmi časté a čas ukáže , či sa ešte stretneme. 60%. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nedá se upřít snaha o něco nového v tomto žánru, neboť film se vyvíjí směrem, který čekáte, ale dopadne přesně naopak. Celou dobu jsem měl problém, vžít se do děje a chybělo mi to pravé napětí zombáren. Trojice přeživších to herecký dobře dává a kdo ví, jestli se z mladinké herečky nerodí vycházející hvězda. Přežívání v bunkru má setrvačné tempo, které postrádá vyšší obrátky a srdceryvných dialogů se objevuje až moc na můj vkus. Gradování v závěru zastiňuje překvapující obrat, který asi dostane každého. Warnerům chyběly koule, aby tento kousek vypustili v drsnějším kabátu a přitom by to filmu tolik prospělo.......6/10 ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

V poslednom období vzniklo viacero obstojných malých postapokalyptických filmov, na ktoré sa dalo pozerať, ale zakaždým sa v nich našli nejaké zápory, ktoré mi bránili v lepšom hodnotení, ale Hidden to konečne zvládol a v rámci možností si prakticky nemôžem sťažovať. Tu vôbec nevadí, že väčšina filmu sa odohráva v jednom kryte, pričom ešte treba čakať viac, než polovicu času, aby to nabralo aj dynamiku. Môže za to hlavne skvelá atmosféru a perfektne fungujúce napätie, ktoré aj z maličkostí dokáže vyťažiť maximum, napríklad taká scéna s hovoriacou bábikou teda stojí za to a tak ma to držalo neustále v pozore. Navyše aj dejovo je to správne tajomné, keďže postavy sa správajú normálne, nemajú potrebu rozprávať o tom, čo oni sami vedia a preto sa to divák dozvedá len postupne. A keď sa to už následne rozbehne a film už možno aj trochu zmení žáner, je sa rozhodne stále na čo pozerať. Nájde sa tu niekoľko prekvapení, ktoré úplne zmenia pohľad na celé predchádzajúce dianie, čo síce spätne trochu uberá na logike správania hlavných hrdinov, ale dá sa to tolerovať, hlavne, že je to originálne a zaujímavé a navyše sa tu vďaka tomu objaví aj nejaká tá slušne zvládnutá akcia. S obsadením tentoraz nemám ani najmenší problém, trojčlenná rodina je úplne ideálna, postavy sú sympatické a aj dobre hrajúce, čo ma ale ani neprekvapuje, keďže rodičia v zložení Alexander Skarsgård a Andrea Riseboroughnie nie sú žiadni hereckí nováčikovia. Ale najväčšiu pochvali si aj tak zaslúži bratské režisérske duo, ktorí vynikajú veľkým talentom, film ma skvelú vizuálnu stránku, pričom aj zo scén z krytu dokážu získať maximum a k tomu tá spomínaná atmosféra a napätie, už dlhšie ma film nedržal takto v napätí. Takže konečne zase vydarený postapokalyptický film, ktorému neškodí ani takéto komorné prevedenie a na režisérov si dám určite pozor, som zvedavý, s čím prídu nabudúce. 76% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama