Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický scénář je neuvěřitelně nevyčerpatelné téma filmového průmyslu. Pak je ovšem otázka zpracování a zda režisér se umí k tématu postavit a udělat z něj něco, co diváka přitáhne k obrazovce. U mě převládal dojem, že tomuhle snímku něco (to co vás usadí) chybí a tak těch 80 minut sledujeme osud tříčlenné rodiny ve špinavém krytu. Ano i vysvětlení co se stalo před katastrofou tu je, ale nějak ten dojem, že se něco nedotáhlo do zdárného konce tu stále je. 35% ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle. Další z obsáhlé série postapokalyptických filmů s nějakým novým nebezpečným druhem nákazy... Rodinka, pravděpodobně jediná přeživší, se schovává v atomovém krytu bývalé školy před zmutovanými zombíky, kteří je chtějí samozřejmě najít, zabít a sežrat. Roztomilá dcerka je spíše k vzteku a přetrvávající tma na plátně doplňovaná skučení, fňukáním, brečením a ječením mě brzy přestala bavit. Navíc jsem pořád nějak nechápal o co tam vlastně jde... 1*, víc ani náhodou, říkal jsem si. Tak proč nakonec 3*? Na zodpovězení této otázky mi postačí tři slova. Všechno je jinak. ()

Reklama

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Já jsem si to nejvíc užíval když byli v krytu. Tísnivá atmosféra byla příjemně mrazivá, člověk se tak nějak cítil v bezpečí s nimi a jakžtakž dostatečně izolovaný od světa tam nahoře. Co však mi trochu kazilo dojem byly příčiny prozrazování jejich přítomnosti v krytu, které docela iritovaly a kazily dojem (neberu-li v potaz chvílemi protivnou holčičku a přeempatického tatínka). Původ "breathers" se dal trochu odhadnout, ale po vylezení z krytu to nabralo jiný směr než se mi doposud zamlouval. Proto lepší 3*. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Môžem odporučiť. Po dlhej dobe konečne dobre pozerateľný postapokalyptický survival o zombíkoch. Aj keď vlastne to zas tak o zombie nie je. Začiatok je trošku pomalší, ale druhá polovica sa neuveriteľne rozbieha. A však najlepšou čerešničkou je celkom šokujúca twist pointa, ktorú sú vôbec nečakal. Herecké obsadenie tiež bavilo, pretože Alexander i Andrea sú dobrí herci. Za mňa veľmi slušné 4 hviezdy. Snímka rozpráva o manželskej dvojici s malou dcérkou, ktorí nájdu úkryt v starom protiatómovom kryte, keď vo svete prepukne smrtiaca nákaza, meniaca ľudí v divné stvorenia. Zaujímavé spracovanie témy vírusovej nákazy, ktorá decimuje ľudstvo. Tentoraz trošku inak a s veľmi originálnym rozuzlením. Inak film je dobre založený na tajomnom a stupňovanom napätí. Aj keď je to takmer komorné, žiadne veľkolepé scény, tak sa na to dobre pozerá. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„CO VÍME JE, ŽE MŮŽEM BÝT TI POSLEDNÍ, CO ZBYLI, TI JEDINÍ, KDO JSOU JEŠTĚ NAŽIVU…“ /// Táta, máma a dcera zavření v úkrytu s jediným cílem – ochránit se před okolním světem a přežít. Pět jednoduchých pravidel, který je občas nutno porušit. Strach z možnýho prozrazení je předvedenej jednoduše a stejně jako opodstatněná paranoia funguje parádně. Zjišťuju, že přebejvat v úkrytu s parchantem je úkol pro trpělivý rodiče (ne, se mnou se fakt nikam piškoti nezavírejte!). Navíc jsem doteď nevěřil, kolik napětí se dá dostat z vobyčejný panenky (kam se sejří Chuckie!). Většina hororovejch kumštů si šetří nahánění hrůzy do závěrečný půlhoďky. Tady se to rozjede už v půlce a kdyby to vydrželo – tak bych psal vo filmu roku (století). Baví mě to. Možná proto, že neznám pointu. Ten nápad je fakt dobrej! A navíc je to tak pěkně komorní… a že nehrajou fér? POMO jim to vosolí za mě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jestli sebou při apokalypse vzít děti. 2.) Mám strach z těch, co dejchaj. 3.) Thx za titule „Ergulis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama