Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinka je napadnutá pri kempovaní a pri útoku to vyzeralo na zviera ale matka vypovedala že to bol človek.Netrvalo dlho a jedného muža obvinili a začala ho obhajovať právnička.Začala pátrať po pravde,lebo jej sa nezdalo,že to spravil práve obvinený. Ked ho bola navštíviť,sa tam strhla totálne pre mňa nepochopená situácia,obvinený akože napadol právničku a bola plná miestnosť policajtov ale vtrhol tam jej spoločník ktorý išiel ju išiel brániť a v tej chvíli to pripadalo nelogické,nedomyslené a aj divné len takýchto nedomyslených scén je tu veľa.Keď prezerali zohavené telo v márnici,urobilo to na mňa dojem,lebo to bolo dobre na snímané a hlavne do detailov ukázané.Dve scénky boli riadne rýchle,krvavé a mali silné vlkodlácke grády.Ale aj tak sa nemôžem ubrániť silno chaotickému dojmu z tohoto filmu.Lebo neviem o tom,že by bol vlkodlak nesmrtelný. Toľko krát dostal guľkou do tela a on si veselo likvidoval ďalších policajtov. Tento film by bol parádny,keby jeho celkové spracovanie,bolo schopnejšie,domyslenejšie a držalo sa viacej logiky ako nezmyslov.Tento film je pre Mac jeden z najrozporuplnejších filmov,aké som kedy videl.Páčila sa mi tá drsnosť,efektné zabíjanie a zaujímavý príbeh. Ale štvala ma nesmrteľnosť hlavného záporaka,veľa nelogickosti okolo scen a bezzubosť polície. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obstojmá vlkodlačí jednohubka namixovaná z FF, mockumentary a tradičního formátu. S nedostatkem financí se tvůrci vypořádali celkem s přehledem a dokonce se jim podařilo získat i několik opravdických herců plus zatraceně velkýho chlapa. Závěrečná čtvrthodinka se dá v rámci vlkodlačího žánru zařadit mezi to lepší, co na tomhle poli kdy vzniklo. Není to samozřejmě nic, co si budu někdy připomínat, ale za jedno podívání to stojí. 55% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Samotné pátranie po pravde, kto vlastne napadol a zmasakroval kempujúcu rodinku z Ameriky by mohlo byť celkom zaujímavé, keby celkový dojem nekazila stupidita obhajkyne domnelého zabijáka. Miestami ma jej postava v štýle "ja hrdina, ja pravda..." až iritovala. Navyše je tu príliš veľa scénok, ktoré vlastne len kopírujú všeobecné hororové klišé a tisíc krát obohranú súslednosť udalostí. Koniec sa síce tento dojem snažil napraviť väčšou porciou napätia a akcie, ale nebolo zase toho toľko, aby som dokázal preglgnúť predchádzajúcu kakačku. Len podpriemerné. 40/100 ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Byla to taková zkouška. Čekal jsem, že to po pár minutách vypnu, ale nestalo se tak. Není to vyloženě strašný. Má to své momenty, které jsou víc než dobré, ale pak to má mnohem více momentů, které nejsou zas tak dobré, nebo jsou skutečně špatné. Nechápu moc kameru, která se i v normálních situacích chová, jakoby zachytávala found fotage sekvenci. No...potenciál tam byl, film vyloženě nenudil, atmosféru to mělo poměrně slušnou. Jen kdyby to místy nebylo tak hloupé a předvídatelné. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Napůl krimi, napůl FF o vlkodlačím muži. Co se toho motivu týče, tak je to v hororu dost nevyužitý. I tak jenom obyčejný béčko s dobrým námětem, ale ne už tak scénářem. Akční scény suprově přehnaný, krve tam taky bylo dost a i když bych o dvojku nestál, tak ten zvrat a otevřenej konec nebyl nejhorší. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Stanleyyyy)
  • Kanál Marvelous Videos na YouTube prohlásil tento film za nejlepší vlkodlačí film vůbec a jeden z nejvíce podceňovaných. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama